Sizce ne yapmalıyım. Oluru var mı?

Ben lise başladığından beri sınıftaki bir çocuğa aşığım. İlk başlarda bu normal hoşlantı gibiydi. 2.5 sene oldu. Ben liseye başladığımda biraz mal gibiydim ıyy ben böyle nasıl okula gitmişim dersiniz ya öyleydim. Biz bunla 10. sınıfn ortalarında falan iyi arkadaş olmuştuk. Şöyle arkadaşlığımızda şöyleydi benim sınıfta pek arkadaşım yoktu birazda zorbalanıyodum buda beni zorbalıyodu ama arkadaştık gibide geliyordu. Sonra bu gittikçe düzelmeye başlamıştı falan (davranış olarak) bende görünüş olarak değişmeye falan başladım. Bu arada bunla pubg oynuyoduk baya 10. sınıfın başından beri. Sonra işte 10un sonlarına doğru baya düzeldi gibi bu. Yazında konuşmaya devam ettik işte oyun da falanda. Sonra ben tekrar okul açılınca biraz değişmiştim hatta baya sınıftakilerin falan bana karşı tavrıda değişti. Bu bazen bana kötü davranıyodu ama ya ben sevdiğim için en ufak şeyi abartıyo olabilirim ama gerçekten öyle. Ama kalbimi kırmak için değil bilerek yapıyordu. Sonra tam bu böyle davrandığı zaman bu bi kızla konuşuyomuş o ortaya çıktı. Sonra biz o arada bunla küstük normal arkadaş olarak ve 1 2 hafta konuşmadık pek hayır kızı bulunca arkadaşına niye böyle davranıyo anlamıyorum bu olay ilk dönem oldu. Bundan sonra barıştık işte normal gayet yakın arkadaş gibiyiz. Ama bu bazen garipleşiyp benle konuşmaya çekiniyo gibi hissediyorum bende aynı şekilde (sevdiğini sanmiyim diye değil). Sanki o kızı sevmiyormuş gibi hissediyorum sanki sırf sevgilisi olsun diye gayet yakınlar ama bilmiyorum. Sanki beni sevecekmiş gibi geliyo. Birsürü olay var ama yazılarak olmuyo. Brn ne yapacağımıda bilmiyorum ders çalışamıyorum bunun yüzünden siz ne yapardınız bu durumda

Sizce ne yapmalıyım. Oluru var mı?