Üç yıllık bi ilişkim var başta sevememiştim zamanlara karakterini sevdim tanıdıkça başladı aileler tanışıyor yaza söz diye konuşuyorduk aramızda neyse süreç içinde üç dört kez gizli hesabtan açık şey kadın fotoğrafları kaydetmiş beğenmiş birilerini aramış vs bariz birine yazmadığı için uzatmamıştım sözle yeminler en son söylemiştim Bidaha olursa ayrılırım diye neyse biz başka şehirlerdeyiz yakın zamanda görüştük yine aynı gizli faks hesabtan açık kadın fotoğraf beğenme kaydetme şey yorumlar birilerini aratmış birisine evde masaj hizmeti var mı yazmış bunu arkdasım tanıyor o yazdırdı dedi en can alıcısı benim için çalıştığı yerin yakınında çalışan çocuklu bi kadına kadınında profil açık sürekli kendini sergiliyor her hikayesine farklı zamanlarda alev atmış merhaba yazmış çok güzelsin bee demiş fake hesaptan ama cevap gelmemiş hiç. tek dediği hatırlamıyorum pişmanım çok utanıyorum. Onunda dışında beni kazanma gibi bi çabası yok iki ağladi bitti normal bişey yok gibi arıyor öyle davranıyor evli arkadaşıma anlattım abartma bekar adam olur okadar dedi ama bana çok ters geldi çünkü gerçekten sevgi dolu samimi masum bi ilişkiniz olduğuna inandım hissettim hep öyleydi yani tüm bunlar KPSS’ye çok az kala öğrendim bu sınav benim için çok önemli kazanamazsam nere gitcem napcam fikrim yok son şansım yani öğrenci evde oturup çalışacak kısacası ben dağıldım kendimi toplayamıyorum ne doğru ne yanlış ne yapmam gerek ihanet mi değil mi bu çabasızlıhı beni cepte görüşü mü gerçekten elle tutulur bi çabası olmadı akıl alacak kimsem yok kafam çok karışık lütfen aklı selim bana yol gösterir misiniz
daha önce soracaktım xper eksik geldi🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer