Erkeklere cok yükleniyoruz bence haksiz miyim?

Şimdi şiddet konusu haric. Erkege cok yuklenmiyor muyuz? Ev araba hersey erkekten bekleniyor nadiren kiz tarafının yaptığı da oluyo ama geneli erkek tarafi yapar büyük masraflari. Evlendikten sonra kadin calismak zorunda degil calismasa kimse hor gormez ama erkek bir ay calismadan dursun calismiyor evine bakmiyor derler. Kadin erkek eşit deriz bütün isleri erkege yaptirmaya calisiriz işten gelip bir de evde hanima yardim eden erkekleri taniyorum. Bu kadarı fazla aksama kadar calisip eve gelsin birde ev isine yardim etsin. Kadinda calisiyorsa hayat müşterek derim ama kadın calismiyorsa hem cocuklara hem ev isine bakmak zorunda bence. Ozellikle yeni nesil evliliklerde goruyorum bu durumlari. Normal dusuncesini soylemeye korkar oldu erkekler hemen kadin haklari giriyor devreye. Bende bir kadinim evliyim kadinlari kötülemiyorum kadınlarımız emektar elleri öpülesi kadinlar var. Ama bu esitlik muhabbetini abartmadik mi? Kocamin benden biraz daha baskin olmasina musade etmem neden ayiplaniyor? Ki cok mantikli olgun biri.. cocuklarimin babasindan biraz cekinmeleri gerekiyor bence. Hem arkadas hem cok saygili olmalilar babasina karsi. O ince cizgiye dikkat ediyorum diye bana neden geri kafaliymisim gibi muamele ediliyor?
Dayak yemiyorum, evde bana karsi saygisiz degil , işinde gücünde disiplinli bir adam benm kocam.. ve benm üzerimde KOCALIK HAKKI VAR bu adamin.. neden yeni nesil kocalik hakkından bi haber?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha yeni bir akrabam maddi olarak istedikleri olmadi diye yuvasini yıktı.. isin garibi ailesi destek verdi.. ne kadsr konustuysam tesir etmedi.. biraz doluyum hakkinizi helal edin uzun uzun yazmisim
Erkeklere cok yükleniyoruz bence haksiz miyim?