İlk mesajı, ilk teklifi onlara paslayıp özel günleri unutmamalarını, altan alan tarafın onlar olmasını, düşünceli ve romantik olmalarını ama arada masaya yumruğu vurmalarını bekliyoruz. Ay acıdım
Sabah sabah ağzından bal damlıyor. Benim düşünceme göre erkek ilk adımı atar erkek bazı incelikler yapar çünkü kadınlar acizdir güçsüzdür. Yanlış anlama bu lafımı yani bir erkeğe göre acizdirler güçsüzdürler. Sığınacak bir liman ararlar ve erkekler de üzerine düşeni yapmalıdır. Ama şikayetçi olduğum hele hele ki bu dönemdeki genç kızlar da hep küçük dağları ben yarattım edası olması. Ya kardeşim toplu taşımaya binmeye korkar olduk akşam yolda yürürken bir kız önümüzde yürüse kafamızı telefona gömer olduk lütfen bazı karakter yoksunu erkeklerin yaptıklarını tüm erkeklere mal etmeyin. Feministliği uç noktalarda yaşamayın. Güçlü kadınım ayaklarımın üzerinde dururum ben diyerek bize düşman kesilmeyin 🤣
Olur mu yav, ne biçim erkeksin özel günde hediye alacaksın. Fakat akşam geldiğimde bir tas çorba olsun dersen, sen ne biçim erkeksin karıyı çalıştırıyorsun olur :/ Kaymağı dillenen her konuda eşitlik, sorumluluk konularında sen erkeksin yapacaksın. Toplanın beyler, bütün karıları öldüreceğiz..
Bence Kadın Kendini Biliyorsa ilk Mesajı Erkekten Beklemez, Kadın Seviyorsa ilk Teklif Diye Birşey olmadığını Bilir Özel Günlere Gelince Eğer bir ilişkinin içinde Evlilik Varsa Bence Evlilik Yıldönümü Hatırlanmalı En Önemliside Sevgi Herşeyin Üstesinden Gelir Bunları Ufak Tefek Şeyler
Beklentiler iyi kabul de. Bunları yaptığınız zaman da karşılık ve hoşgörü bekliyorsunuz. O da olmayınca insan yaptığına yapacağına pişman oluyor. Nazın ayarı iyi tutulmalı.
Tamam o zaman kadınlar temizlik yapmasın, bulaşığı yıkamasın, arkanızdan klozetin kapağını kapatıp sifonu çekmesin, çoraplarınızı sağdan soldan toplamasın, çocuğu emzirmesin, yemek yapmasın tamam ya.
Bunlarin hepsini yaptim mesafe vardi bide aramizda ben o uzulmesin diye alttan almasinida bildim ama bu sefer buda suc oldu sevginle boguyosun beni ne demek ya 😂
Bunlar cinsiyet meselesi değil aslında ama alışılan bu şekilde. O zaman çocuğa bizim bakmamızı , doğum yapmamızı , regl olmamızı , ağda yapmamızı falan sayarsak onlar da bunları yapsın. Alakasız demeyin gerçekten böyle 😂
Ablacım herşey tamamda şu trip işlerine biraz daha insaflı yaklaşalım gözünü seveyim 2 haftadır yatağa yanaşamıyorum sebebi neymiş telefonda herkesin içinde seni seviyorum diyemiyormuşum bence siz sıkılıyorsunuz o yüzden oluyor böyle
En İyi Cevaplar