Söyledikleri sevgi sözcüklerinde bile bir çıkar vardır. Yani durduk yere kullanamaz onlar. Beyinleri bel altına çalışıyor çoğunun. Bir çiçek alan erkekte bile bir çıkar olduğunu düşünüyorum bu zamanda kim neden durduk yere bir şey alsın sevgilisi diye
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı hemcinsleri bile haklısın diyor ama bazi erkekler daha hala inkar ediyor acayip komik oluyorlar
Erkeklerin çıkarcı olduğunu düşünüyorum haksız mıyım?
Kadınların yok sanki. Her insanda çıkar ilişkisi var. Tanrıya bile cennete gidelim diye inanıp ibadet ediyoruz. Kendi çıkarımız için.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an erkeklerden bahsediyorum kadınlara oranla daha çok çıkarcı bir tavırlari var erkeklerin bu da yalan değil erkek yanıt verenlerin bazıları bile haklı buluyor demek ki çiçekleri güzel sözcükleri bir çıkar uğruna söylüyor yani sevdiğinden değil
Birey değilsin demedim ki, olaydan çok uzaksın, kadın erkek ilişkisinin belli bir matematiği var, bundan saptıkça da o ilişki yürümez, erkek erkek gibi davranıp kadını sahiplenip korur, bu gayet doğal.
Nedense hic kadin sair tanimadim erkekler asktan anlamiyor olsaydi o guzel siirler yazilmazdi atilla ilhan can yucel cemal sureya siirleri oku biraz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İnsanların geneli çıkarcı aslında erkeklere özgü değildir erkek hediye alsın para yedirsin diye gönüllü sevişenler de aynı şekilde
Kadınların yok sanki.
Her insanda çıkar ilişkisi var.
Tanrıya bile cennete gidelim diye inanıp ibadet ediyoruz.
Kendi çıkarımız için.
şu an erkeklerden bahsediyorum kadınlara oranla daha çok çıkarcı bir tavırlari var erkeklerin bu da yalan değil erkek yanıt verenlerin bazıları bile haklı buluyor demek ki çiçekleri güzel sözcükleri bir çıkar uğruna söylüyor yani sevdiğinden değil
Benim gibi romantik bir beyefendi böyle soruları hiç beğenmiyor
Erkeklerin romantik olması özellikle Türkiye deki erkeklerin çok zor ya aşırı kıskançlığı macolugu romantizm zannediyorlar yanlış anlamayın ama
Bu kişiliğe göre değişiyor cinsiyetle alakası yok bence
Kim çıkarsız? Çıkarsız seven kadın var mı mesela? Kadına hiç bir menfaat sağlayamayacak bir erkeği sever mi bir kadın?
Aşk yaşadığın kişiden ne gibi çıkar bekler ki insan ama maalesef Türkiye'de ki insanlar tam bir çıkarcı özellikle erkekler
Sen ne bekliyorsun erkekten? Seni koruması sahiplenmesi (menfaat), ilgilenmesi (bu da menfaat, duygusal açlığını gideriyor) vs gibi şeyler var mesela
Ben kendimi korurum şahsen , neyi sahiplenecek ki ben de bir bireyim insanım yani karşılıklı duyguları paylaşmak diye biliyordum ben aşkı
Birey değilsin demedim ki, olaydan çok uzaksın, kadın erkek ilişkisinin belli bir matematiği var, bundan saptıkça da o ilişki yürümez, erkek erkek gibi davranıp kadını sahiplenip korur, bu gayet doğal.
Bencede öyleler iş dünyasında bile yalaka erkeksayısı çok fazla
o sırada karşılıksız kokana çiçeği iş yerine gönderen ben kmskmskmd
Boş yapıyorsun akşam akşam
Bak sen ya ne o doğruları söyleyince triplere girmeye başladı bazılarınız boş olmakla alakası yok erkekler böyle yani
Yani öyle olmamaya çalışan insanları bilirim
Yorumlara bakarsın erkeklerin çoğu onaylamış dediğim şeyi yani güven olmaz erkeklere
Ben soruya cevap verdim yorumlara bakmadım , şimdi baktım.
Seks varsa erkek vardır değilse olmaz
İşte bence erkeklerin çoğunun nasıl olduğunu özetlediniz cevabınızla
Kadinlarda öyle insanın fıtratında var bu
Genelleme yapmak mantıklı değil
Çoğu aynı bir iki kelime söz söyler hemen bel altına bağlar konuyu
Hayatın içinde olan bir şey seks sevişmek bunu neden abartıyorsunuz ki git kanka yap o zaman
Ne dediğimi anladığınizi düşünmüyorum şahsen benim dediğim şey çok farklı anlamda
Çok haklısın ölelim biz
Her şeye böyle bakarsan artık
Kızlarda var aynı durum
Evet bende çikarlari var bir cogunun öyle
Yazik bir ask adami denk gelmemis :)
Erkekler aşktan ne anlarmis
Nedense hic kadin sair tanimadim erkekler asktan anlamiyor olsaydi o guzel siirler yazilmazdi atilla ilhan can yucel cemal sureya siirleri oku biraz :)
Önceki zamanlardan bahsetmiyorum şu an ki zamana göre yorum yapıyorum zaten
Yormadan kirmadan incitmeden guzel seven adamlar vardir :)
Haksızsın
Bence değilim ya çoğu babasının hayrına almaz o hediyeleri çiçekleri
İşin ucunda seks var herhalde
Öyle zaten..
Yooo gayet haklısın
haksizsin
Haksız mıyım neden
https://www.youtube.com/shorts/fDjhHLAAWF8
Çoğu öyle
Haksizsin
Katılıyorum
Haklısın