Nişanlımdan ayrıldım ailesi yüzünden ve barışmaya çalışıyorlar ama içim soğudu. Şu an başka bir talibim var görüşmeli miyim?

Biz nişanlanmadan önce harika bir 3 yıl yaşadık. Dünyanın en anlayışlı ve sorumlu adamıylayım sanıyordum ama nişandan sonra annesi çok kaba davranmaya başladı ve buna dur demedi kendisi. Başta tahammül ettim ama sonra müdahale etmesini isteyince annem işte ne yapabilirim dedi. Bir süre katlansam da beraber yaşayacağız evlenince diyince benim şartaller attı çünkü ben zaten şu an bile ailemle yaşamıyorum. Attım nişanı ve kadının tavrı 180 derece değişti ay kızım ben şaka yapıyordum sen alındın mi? Nerede isterseniz oturun evi ben alicam vs diye konuşmaya başladı. Ben ondan ev falan beklemiyorum zaten de içim çok soğudu. Onda bile direkt kendi konuşmadı annesine arattı, annesiyle annemi konuşturmaya çalıştı. Ben artık barışmam. Ailem de çok istemiyordu. Yeni bir talibim var. Eğitimli bir adam ama evlenmiş bir kere ve eşine allah rahmet eylesin. Bir kahve içsem mi kararsizim. Bir nişanı atıp 1 ay sonra başkasıyla görüşmek doğru değil gibime geliyor ama onla asla barışmam da ne yapsam bilmiyorum.
Nişanlımdan ayrıldım ailesi yüzünden ve barışmaya çalışıyorlar ama içim soğudu. Şu an başka bir talibim var görüşmeli miyim?