Merhabalar arkadaşlar
1 sene önce nişanlandım tam düğün yapacağımız hafta sokağa çıkma yasakları başladı bizde evlenemediğimiz uzak olduğumuz için nişanlımla sürekli tartışıyorduk ben artık dayanamadım yüzüğü atmak istedim ve attım da sonra aileler birbirleriyle kötü oldu şimdi biz barışmak istiyoruz nişanlımla ama aileler asla istemiyor benim ailem 10 yıl geçsene onunla evlendirmeye izin vermem diyor biz birbirimizi çok seviyoruz düğün olmamasının psikolojisiyle çok yıpranmıştık sadece ve birbirimizi yıpratıyorduk şimdi nişanlım kaçalım başka şehirde başka hayat kuralım diyor ama ailemi arkamda bırakamıyorum
1 sene önce nişanlandım tam düğün yapacağımız hafta sokağa çıkma yasakları başladı bizde evlenemediğimiz uzak olduğumuz için nişanlımla sürekli tartışıyorduk ben artık dayanamadım yüzüğü atmak istedim ve attım da sonra aileler birbirleriyle kötü oldu şimdi biz barışmak istiyoruz nişanlımla ama aileler asla istemiyor benim ailem 10 yıl geçsene onunla evlendirmeye izin vermem diyor biz birbirimizi çok seviyoruz düğün olmamasının psikolojisiyle çok yıpranmıştık sadece ve birbirimizi yıpratıyorduk şimdi nişanlım kaçalım başka şehirde başka hayat kuralım diyor ama ailemi arkamda bırakamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aileler istemiyosa sıkıntı büyük ozaman
Maalesef öyle ne yapacağımı hiç bilmiyorum her gün daha zor geçiyor günler
Üzülme beee
Üzülmemek elde mi evimiz herseyimin hazırdı gelinlik herşey hazırdı her günümü onunla geçirdiğim biri şimdi gizli gizli görüşebiliyoruz sadece
Üzüldüm ne diyim ki
Keşke kavganızı ailelere yansıtmasaymışsınız
Bilemedik işte bu duruma geleceğini şimdi ikimizde çok pişmanız çok büyük ders oldu
Bence ısrar edin. ailelerle bağı koparmayın ama hiç olmadı akrabaları devreye sokun. Mesela babanı, anneni ikna etmek için amcalar dayı teyze hala hepsini devreye sokun. Onlar kardeşlerini nasıl ikna edeceklerini bilirler.
Sözü dinlenen birilerini sonun yani araya. Çünkü size hep çocuk gözüyle bakılacak.
Hiç kimse istemiyor artık dayım bitmesinin en büyük sebebi zaten ailelerle çözülecek birşey değil gibi önemli insanlar dahi konuştuğunda barışmak istediğimizi söylediğimizde sonrasında kötü şeyler yaşattılar bana barışmak istediğimi söylemeye korkuyorum bu kez dışarıya da çıkartmazlar
Annenin babanın arkadaşları?
Babamın arkadaşına nasıl bu durumu açabilirim ki kimse karışmak istemez bizde böyle durumlarda o yüzden kimseden yardım alamıyorum
Dua etcez o zaman. Başka bir şey gelmiyor aklıma. Kaçma biraz sıkıntı. Muhafazakar biri ise çevreniz yıllarca yüzünüze çarparlar bunu. Ama hiç olmuyorsa ve gerçekten evlenmeniz mantıklı ise başka çözüm yok gibi.
Affedeceklerini bilsem bir ömür yüzüme çarpmalarına da razıyım da umarım herşey güzel olur
Küs barış yaptıysanız normal
Çocuk oyuncağı haline geldi herşey
Kaçmayın ya saçmalamayın
Ne yapabiliriz ki başka yol bırakmıyorlar bir taraf isteseydi daha kolay olurdu şimdi iki tarafta istemiyor ve imam nikahlıydık birlikteliğimizde oldu en önemlisi de gerçekten çok seviyoruz birbirimizi tek hatamız ailelere yansıtmak oldu
aileni dinle