Kusurları örtmede gece gibi ol demiş Hz. Mevlana. Kimse kusursuz değil. Ancak ben bunları KUSUR olarak görmem kulağa kötü geliyor çünkü. Herkesin nev-i şahsına münhasır halleri vardır. Ben onlarla beraber sevdim...
Hoşlandığım kişi ise hayır, ilerde seveceğim birliktelik kuracağım insanın şimdiden benim anlayışla karşılayacağım, sonrasında o yaptığı hatayı hayati boyutlara getirecek düşüncesiyle onun doğru olmadığını kabul etmeyerek gösteririm. Aynı şekilde kendisi de bana bunu yapmalı . Hayat çok kolay kazanılan bir yer değil..
Ben uzun boyluyum aynı boydayız, memleketi, aile yapısı, yetişme biçimi benden çok çok farklı. Ben 2 kardeşim o ise çok çok kardeşli bu biraz korkutuyor bir sürü şeyi görümce🤦🏼♀️Özellikle bu aile yapısı benim için önem teşkil eden bir şeydi ama sevince öyle olmuyormuş işte
Elde olmayan kusurlar kabul edilir. Ama hükümeti falan destekliyorsa o kusurunu kabul edemem. IQ testine girip, profesyonel yardım alarak kendisini yetiştirmesi gerek.
Ne yalan söyleyeyim kendisinde hiç kusur görmüyorum özellikle aramıyorum tabii ki ancak bakınca ne dış görünüş olarak ne de karakter olarak kesinlikle kusursuz biri benim için.
Seversem kusur olarak görmem insan çok karışık farklı bir canlı fizyolojik olarakta psikolojik olarakta birini benimsedikten sonra mükemmel olmasına gerek yok o nasa bir şekilde çekici gelir kulağıni sversin kaşını seversin konusmasıni seversin bir şekilde seversin yani bunlar önemsiz şeyler
Yoğun bir işi varsa geç yazmasını ya da gün içerisinde seyrek yazmasını arayamamasını hiç sorun etmem çünkü ben de çalışıyorum o konuda ciddi anlayışlı davranırım. Bir de uyanır uyanmaz direkt konuşturmaya çalışıp darlamam trip atmam hepimizin afyonu patlamak için bekler adam bir kendine gelsin illaki konuşuruz kafasında olurum. Yani olmuştum da yine elde var 0 neyse genel tutumumu söyledim kısacası.
Var tabi ki kimse mükemmel değildir. Benim için fiziksel kusurlar çok önemli değil kişilik ve karakter önce geliyor sonra zeka, aradaki duygu akışı vs oralarda kusur yoksa diğer kusurları görmezden gelebilirim. 🌸
Var tabiki. Sevgililik sürecinde sigara gibi şeylere bir süre göz yumarım, ama zamanla bırakması için uğraşırım. Seven insan bırakır zamanla. Başka şeyler olursa mesela küfür kabul etmem ayrılık sebebimdir.
Kusurlar evlenince göze batar oluyor haddi aşacak bişey değilse sevgili zamanında göze batmıyor varsa da açık vermemeye çalışiyor insan. kirmizi çizgim ahlâk ve namustur
Elbette. Görsel olabilir ama huy kusuru rahatsız edici boyutta olmasın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O değilde, inançlı olması benim için önemli. Hristiyan filan da olabilir ama ateistle işim olmaz, bozmak ve soğumak için de elimden gelen her saçmalığı da yapmaktan geri durmam 😂(hoşlanıyorsam).