Görsel keşfetime çıkınca aklıma geldi gerçekten kusurlarını da sever misiniz yoksa görmezden mi gelirsiniz? farklı şeyler..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görsel keşfetime çıkınca aklıma geldi gerçekten kusurlarını da sever misiniz yoksa görmezden mi gelirsiniz? farklı şeyler..
Evet, sevdiğim kişinin kusurlarını da severim. Çünkü kusurlar, insanı insan yapan, onu benzersiz kılan özelliklerdir. Kusursuz birini sevmek yerine, kusurlarıyla birlikte sevmek daha gerçekçi ve derin bir bağ kurmayı sağlar. Ve sevince kusur dediklerimiz göze batmaz sevmiyorsak bahane olur kusurlar.🎀
Tabikisii sevdiğimi kusurları ile birlikte severim. Çünkü onu olduğu gibi kabul etmek gerçek sevgi bence. Kimse mükemmel değil, hepimizin bir yerlere takıldığı, zorlandığı anlar var. O kusurlar onu daha özel kılar. O kişi benim için her haliyle değerlidir. Zaten kusurlarını sevmeden gerçekten sevmek zor olurdu. Hepsi birlikte daha güçlü ve gerçek olmanın bir parçası. Kusurlarını sevmek, aslında onu daha çok sevmek gibi bir şey.🌸🦋
Ben sevdiğimi kusurları ile birlikte severim. Ama maalesef, bu devirde kusurları ile birlikte sevecek çok az insan var. Çünkü herkes kusursuz ve istedikleri gibi kişiler istiyor. Ben ise huyu, suyu, tipi bana uysun yeterli...
Kusursuz sevgili yoktur. Dolayısıyla kusuru ile severiz. ya da kusuru gönlümüze ilişmiş halı ile güzelliğe dönüşmüş olabilir.
Lakin, zamanla kusurlarını artırmamalı. Sonra kusur sevgimizi kısırlaştırabilir.
Cevap
43Cevap
Kusurlarıyla sevmeyen sevmekten bahsetmesin...
Merhaba,
Hayır sevmem, bir zahmet, canı cehenneme! 😅
Onun her bir kusuru kendinde beğenmediği her bir şey benim için en büyük zaafım olur
Bayılırım sevince kusurlar hayranlık sebebi oluyor
evet severim tabi ki de...
Şey, fotoğrafı paylaşan ablayı bulup sorabilir miyiz erkek arkadaşının aynı karakter ve kafa yapısında olan bi arkadaşı daha varmıymış birine lazım da
ya şey varsa iki tane klon alalım biz benle arkadaşa lazım da
Gülün dikeni var diye sevgiye layık olmaz mı? Kusur dediğin nedir ki? Üşüyorsa üstünü örtersin geçer. Kusurun üstüne örtü saramayacak meziyetsizlikten muhafaza ol, o zamandır ki sevdiğin kusurlarıyla bile gözüne güzel görünür
Sevenler, sevdiklerini olduğu gibi kabul etmiyorsa, ortada gerçek aşk mı kalır? :)
Kusurlar rahatsız etmeyecek şekilde ise tolere edilebilir. Her şeyin bir sınırı, Her insanın da bir sabrı var :)
İşte şöyle sevilmek lazım. Şöyle seven birine denk gelmeden evlenmeyin kızlar ve de erkolar. Sevmenin sevilmenin cinsiyeti olmaz
Kusurlarımı da severim. Kusurlarımız olmasa fabrikadan seri üretim gibi olurduk. O da benim hoşuma gitmez. Sevdiğimin de kusurlarını severim..
Sevince asıl onlar daha çekici geliyor ya zaten. Mesela anlık foto atsa en çirkin haliyle. Bu daha özel gelir.
Kendi bedenimi sevmeme luksum yok ki
Ben kendimi sevmezsem kimse beni sevmez çünkü
Kilom çatlaklarım selulitlerim hepsi benim kime ne
Kimse kusursuz degilki ilerde olursa tabiki kusuruda başımın üstüne olur
Sevginin gözü kördür derler... seven insan kusurlarını görmez
Ben birini sevince kusur görmüyorum herşeyi güzel geliyor
Yani kusurları ile sevmek gerekir değilse o sevgi olmaktan çıkar
normalde hayır ama artık sevmeye başladım sevdiğim herkes gittiği için
Severim tabii, ama kusur değil karakter bozukluğuyduysa orada dur derim.
Kusur denmesi bile itici. Kusur denilen şey görenindir. Nasıl bakarsan öyle görürsün
Bütün kusurlarıyla severim. Yeter ki o da beni bütün kusurlarımla sevsin..
Vay be... Çok iyiymiş yalnız onun dışında evet sevdiğim kişinin kusurlarını da severim zaten yara çatlak vs böyle şeyler bana sevdiğim kişi de gözüme kusur olarak görünmüyor
Sevmek o değil mi zaten kusurları bile güzel gelmesi.
Sevdiğim kadını her haliyle severim ve kusurlarını örterim.
Sevmez olaydım aq ördeği her yeri kusurdu ona ragmen okeydim. Brad Pitt egosu vardı oede
sjjdjsjdjshajshsjwgwhwh
🥲Bu güldüğünüz seyler benim dramım ahahhsns
yanlış kişilerde harcandık be ağlanacak halimize gülüyoruz djdjdjejej
seviyorsam, ve anlayışlı ise seni sen olduğun için seviyorsa
kusurlar göze gözükmez bile
Aldatma vs gibi kusurları yoksa diğer kusurları önemli değil
Aksi elimizde olan bir şeyse bir ben beceremiyorum sanırımm
Sevgilimin en kotu ozelligini en cok sevdigim ozelligi olarak sevdim hep. Ona belli etmedim anladigimi tabi ama o bazi kisimlarini sevmiyordu , bende ozellikle o kisimlarina hayranlik gosteriyordum.
Aşkın gözü kör.
Kesinlikle katılıyorum
Sevgi zaten böyle şeylerle guclenmez mi. Tabi ki
Kusursuz insan yoktur zaten.
Severim, kusur görmem onu
Sevmek zaten her şeyiyle kabulllenmektir
Hoşgörülü biriyim evet. 🌾💓
Aşıksan herşeyi güzeldir zaten. 😍😍
Onu olduğu için kabul ederim
Cansın
Sevdiğim benim için kusursuz olur ki
Evet seven her haliyle sever..