Güzellik & Bakım 15 gü Cildinizdeki kusurları seviyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 #VücutBakımı 🪷 #BepantholSensiDaily Güncellemeler13 gü Güncellenen Cildinizdeki kusurları seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 15 gü Çok büyük bir kusurum ya da rahatsizlik duyacağım bir cildim yok zaten arada bir iki sivilce çıkar kendiliğinden kaybolur hiç sıkıntı yapmam 1 0 Yorumla
NaLaaaanYaGmuR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 14 gü Sevmem hemen cılt doktoruna gıder ıslem yaptırırım genelde 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 15 gü Cildimi seviom ama şu eyfel kulesi gibi duran burnum hep sıkıntı oldu bana :) 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 15 gü Ben direkt çirkin olduğum için fark etmiyor bana 😂 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% 15 gü Mevsimsel sivilceler oluyor bazen. Sevmiyorum pürüzsüz cilt daha iyi. 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 15 gü Dönemsel sıkıntılar olabiliyor seviyorum. Ama genelde cildimle kavgam yok:) 1 0 Yorumla
Gökçew Takip Et Xper 1 Yaş: 23 15 gü Kendinizle her zaman barışık olun herkes kusurlarıyla güzel💕 1 0 Yorumla
ben_hur000 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 15 gü valla ben porselen yüzmü diyorlar. hiç sevmiyorum fayans gibi oluyor yüzler. anlamsız 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 13 gü hayır nefret ediyorum ama düzelmiyorda 1 0 Yorumla
KralllArthur Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 15 gü Barışık olmak tamamda kim kusurlarını sever ki 🙂 1 0 Yorumla
SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 15 gü Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. Evet seviyorum 💙 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% 15 gü Kimse dört dörtlük degil, mecbur sevecegiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok büyük bir kusurum ya da rahatsizlik duyacağım bir cildim yok zaten arada bir iki sivilce çıkar kendiliğinden kaybolur hiç sıkıntı yapmam
Sevmem hemen cılt doktoruna gıder ıslem yaptırırım genelde
Cildimi seviom ama şu eyfel kulesi gibi duran burnum hep sıkıntı oldu bana :)
Ben direkt çirkin olduğum için fark etmiyor bana 😂
Mevsimsel sivilceler oluyor bazen. Sevmiyorum pürüzsüz cilt daha iyi.
Dönemsel sıkıntılar olabiliyor seviyorum. Ama genelde cildimle kavgam yok:)
Kendinizle her zaman barışık olun herkes kusurlarıyla güzel💕
valla ben porselen yüzmü diyorlar. hiç sevmiyorum fayans gibi oluyor yüzler. anlamsız
hayır nefret ediyorum ama düzelmiyorda
Evet seviyorum
Sevmiyorum kusur sevmem
Kusurlarını kim sever ki 🙄
Barışık olmak tamamda kim kusurlarını sever ki 🙂
Evet seviyorum 💙
Kimse dört dörtlük degil, mecbur sevecegiz
Kusur yok çok şükür
Yani tabi severim
bazen
sevmiyorum
Seviyorum..