Kişilik & Karakter Kusurlarınızı seviyor musunuz? hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazı kusurlar vardır ki ayrıcalıktır, sevilir sevilmelidir. Çünkü insan kendine has kusurlarıyla vardır ve farklıdır. Kusurlarınızı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nurtemm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Kusursuz bi insan ne kadar çekici olabilir ki zaten kaldı ki kusursuz bi insan yok Ben kendi kusurlarımı kusur olarak değil sadece bana ait özel şeyler olarak görüyor ve çok seviyorum 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Mükemmel değilim, kusurlarım var benim ve beni ben yapan kusurlar. İyiyi sahiplendiğim kadar eksiğimi de, kusurlarımı da sahipleniyorum. Eleştiriye açık bir yapımız varsa zaten kusurumuzu kabulleniriz... 1 0 Yorumla
uumtşşş Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 60% +1 yıl Kusurlarımla bile kendimi çok seviyorum, hatasız değiliz 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hiccc 1 0 Yorumla