Sevme kusurlarını düzeltmeye çalış. Kusur hiçbir zaman güzel değildir. Sevebilirsin ama sana zarar verirler. İnsanlar senin için kullanırlar. Mesela sana yaklaşmak isteyenlere mesafe koyma. Mutluluk nereden gelecek bilemezsin çünkü.
Önemli olan başkalarına göre değil sana göre olan kusurlar insanlar her şeyi kusur görür kusur görmeye alışmışlardır o yüzden insanlari düşünme kendini düşün. Onlar neyi nasıl görmek istiyorlarsa öyle görsünler.
O söylediğin kusurlar yüzünden birinin seni üzdüğünü düşündüm ve o yüzden onları tepki olsun diye bu soruyu sorduğunu düşündüm. O yüzden mutsuz olma demek istedim yani
Düzeltebileceğim kusurlarımı düzeltmeye çalışıyorum ama fiziksel olarak çoğu özelliği kusur saymıyorum seviyorum denebilir galiba 😂 çok mutlu olduğum bir gün gülüşümüm çirkin olup olmadığını düşünmek istemiyorum ya da her gün dışarı çıkarken hep aynı şeyleri giydiğimi, hiçbir kıyafetin yakışmadığını filan düşünmek istemiyorum yani önceden çok düşünüp ağladım ama artık takmıyorum kıyafeti beğenip alıyorum ve sık sık da giyiyorum
İnsanın insandan başka ne en büyük dostu vardır, ne de en büyük düşmanı. Kendini sevmeyen insanın karşısına kendi düşmanı çıkar, sevene ise dost eli uzanır. O yüzden kusurlarımı seviyorum, kusurlarım benim yadigar dostluğum, kusurlarını sevebilen insan hayattaki her türlü zorluğun üstesinden gelebilir bence
Teşekkür ediyorum. İnsan bazı konularda naçar kalır. Bu da acziyet değil , sadece teslimiyettir. Kibirden arınmış , nereden gelip , nereye gittiğini kabullenmiş olan insanın çaresizliği..
Akıllı ol demekte bir şey yok. Saçma sapan bir ithamda bulunuyorsun. Tanımış olmamın hatırına ses çıkarmıyorum. O kategoride doğru düzgün sorum olmadığı gibi, takip ettiğim bir kaç üyeye görüş yazıyorum sadece. Sonra da bir kadına yakışmayacak kelime kullanıyorsun.