Ben Türkiyedeyim kocam Almanya'da bu sekilde evlilik yurutemiyorum napıcam bilmiyorum?

Merhaba 30 yasindayim nasil baslasam bilmiyorum,3 yıldır evliyim eşim alman, ben Eskisehirde yasiyorum, kocam almanyada bi kızım var 1 bucuk yasinda benim oraya gitmem mumkun degil burada iyi bir sirkette guzel bir pozisyonda calisiyorum ve cok caba sarfettim yillardir ayni sirketteyim, Almanya'da calisamam hem dili akıcı sekilde bilmiyorum hemde istedigim iş yok Almanyaya gitsem calisamayacagim yani tamamen eşime muhtac bir insan olarakta yasamımı surdurmem gerekecek ama bunu yapamam.. Eşim 6 ay önce bi iş teklifi gelince gitti ama ancak ayda 1 gelebiliyor buraya ve bu sekilde cok zor oluyor , nereye kadar boyle devam edecegim bilmiyorum cocugum babasına yabancılasiyor iyiden iyiye tamamen yalnız bir kadın gibi hissediyorum kendimi.
Boşanmayı aklımdan geciriyorum, arkadaslarimla paylastim boyle evlilik olmaz boşan yeni bir hayat kur diye ısrar ettiler ama ben net degilim, aslında onu seviyorum ama bu sekilde bir evlilikte yurutemiyorum belli bi süresi olsa sabredeyim ama yok 😒
Ben Türkiyedeyim kocam Almanya'da bu sekilde evlilik yurutemiyorum napıcam bilmiyorum?