Ekonomimizi biliyorsun şu anki enflasyonu İnsanlar çok kanser herkes nefret dolu Verginin vergisinin vergisinin vergisini ödüyoruz Erkeklerin derdi seks, kadınların derdi para Eğitim sistemi çökmüş, sağlık desen apayrı...
Sizde mi turkiyede yaşıyorsunuz? Her insan mı nefret dolu orada? İyi insan yok mu? :( erkekler gerçekten onu mu düşünüyor sadece... Peki sevdiğim adam?
Ben senin gibi gilk gelene atlamıyorum canım 😂😂😂 sizin sonunuzda belli 😂 evde kalmış cirkinlesiyorsunuz, koca dışarıya bakıyor. Biz öyle değiliz degerimizi bilip, iyi seçeriz. Ama neyse 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
22Görüş
yani bu sizin seçiminiz elbette ama
Türkiye de yaşanmak gerçekten zorlaşıyor her geçen gün..
Almancan iyise gel iyi seviye almanca bilen müşteri hizmetleri aranıyor. Aylık en az 10 lira maaş var eşinde çalışsa geçinirsin.
10 bin lira mı? Evet almancam Türkçe'den iyi
Evet öyle asgari ücret 9 lira olacak diyorlar. O zaman maaşın 18 olur. Çok iyi para var.
Eğer burada o kişinin işi varsa sorun olmaz ama ikiniz de burada ıssız ya da asgari ücretle zor gecinirsiniz
Hayatında yapıp yapabileceğin en büyük aptallık olur.
Neden ki?
Ekonomimizi biliyorsun şu anki enflasyonu
İnsanlar çok kanser herkes nefret dolu
Verginin vergisinin vergisinin vergisini ödüyoruz
Erkeklerin derdi seks, kadınların derdi para
Eğitim sistemi çökmüş, sağlık desen apayrı...
Ne dememi bekliyorsun?
Sizde mi turkiyede yaşıyorsunuz? Her insan mı nefret dolu orada? İyi insan yok mu? :( erkekler gerçekten onu mu düşünüyor sadece... Peki sevdiğim adam?
Seninle visa için birlikte kaçış biletisin
Türkiye muhteşem bir yer. Sistemi kötü ama yaşamak çok ucuz, yaşamak burada muhteşem. Sistem kötü.
Ne işin var Türkiye'de beni al Almanya'ya götür 😂😂
biraz bile olsa birikimin varsa burada iyi rahat edersin yani mantıklı duruyor
Ben şahsen Türkiye'de yaşıyorum ama faiz gelirim olduğu için, çalışmak zorunda kalsam yaşamam bu ülkede.
Turkiyeden biriyle evlen yanına al bende olabilirim kurtarırsın birini
Tanışalım ben oraya geliyim 😂
neden bunu istiyorsun peki
Çünkü ikimiz dili biliyoruz yaşarız orada. Buraya gelse işi olmaz
cidden degermi
Sizce değmez mi? Bilmiyorum ki türkiye yi?
birisi için ülkeni aliskanliklarini hayatını degistirmeye degermi
Haklısınız :/ bide elin oğlu. Beni terk etse orada kalırım
evet buna değecek insanlar var ama o kadar azki bu insanlar onlardan bulmak bir mucize
tam tersini yap deli misin o yanına gelsin ahahaha pişman olursun
Neden ki? :/ o buraya gelse dili bilmez ki
almanyadan birisin bul aklın varken ne diyim karşı tarafı tanımıyorum ama türkiye şartları çok ağır biraz araştır
Neden ağır ki? Benim çalışmama izin vermicekmis turkiyede ama o çalışsa olmaz mı? Gecinemeyizmi?
mesleği ne zengiinse sorun yok
Arabaları yıkıyor. 50 lira alıyor her araba gelende ama yarısını hep annesine veriyor. Günde bi 5, 6 araba geliyor diyor, iyi mi?
yakışıklı diye geliyorsan aferin sana :D
Ya hem yakışıklı hemde çok iyi davranıyor bana. Yanlış mı yapıyorum, yardımcı olun lütfen
telegramdan ekle beni konuşalım
Türkiye’den birini bulsan yanına alsan olmaz mı
Ama dili bilmiyor. İşi olmaz..
Öğrenir mesleği varsa orada da yapar
Burdam birisini al hayatını kurtar
Almanya'dan birisini mi bulayım? Anlamadım
aptallığın kralı hemde
Neden?
Türkiyede ekonomi bi tık berbat... bende lyondayım ve burası güzel ekonomi acısından yoksa Türkiye vatanımdır laf ettirmem
hangi şartlarda yaşadığına bağlı
Zengin değilse Almanya’da kal
Neden ki? Duygu önemli değil mi? Para her şey değil ki. Beni seviyor yetmez mi
Çecim zor olur ondan dedim
Çocuklarının geleceğini düşün
almanlar evlenmiyor mu sizle
İsteyen var, sen onu mu dert ettin. Kıskanç
neyini kıskanaym lan. isteyen olsa çoktna evlenmiştn 😂😂😂😂😂😂
kuyruğuna basılmış gibi cevap verdiğine göre alman erkekleri düşürememiş ona da ayrı üzülüyorsundur 😂😂😂😂
Ben senin gibi gilk gelene atlamıyorum canım 😂😂😂 sizin sonunuzda belli 😂 evde kalmış cirkinlesiyorsunuz, koca dışarıya bakıyor. Biz öyle değiliz degerimizi bilip, iyi seçeriz. Ama neyse 😂
ahaha ulan acınası haldesin. kesin değer derdindesn kesin 😂
Adamı almanyaya getir daha hayırlı olur.
Neden? Dili bilmiyor ki. Öyle iş bulmakta zorlanir
Zamanla alışır ama
büyük aptallık