Yurtdisinda yasiyorum ve nedense ben burada ki Turk Erkeklerle evlenmek istemiyorum yani bana cocuk gibi geliyorlar olgun degil gibiler benim Turkcem iyidir yarisinin dogru durust turkcesi bile yok cok itici geliyor bana birazda cahiler sanki , yani nedense Turkiyeden birini istiyorum guzel turkcesi olan komik olan veya ben turkce iltifatlara bayilirim nedense :) ve bizimkilerde bu yok iste, kötümu yapiyorum turkiyeden birini istemekle?
Cevabın nedir?
Sen Yurtdisinda yasiyosun bence oradan Almanyadan bir Turk genciyle dusun. Davulun sesi kulaga uzaktan hos gelir bence inan Yurtdisinda yasayan Turk erkekleri Turkiyedeki erkeklerden daha iyi. Almanyayi bilemem ama burada cok durust ahlakli gencler var. Turkiyede tabiki Turkceleri duzgun ama hersey dil degildir ahlak yok fazla herkesi genellememek lazim ama cogu ozenti tipler ayni anda 10 kizla konusuyolar. Turku barlar ve clubler tiklim tiklim İstanbul Taksimde istiklal caddesi deki clubler genc dolu hergun ellerinde Efes pilsen Yeni rakilar masada! Senin aile yapini bilemem ama boyle bir yapida olan insanlarla uyum saglaman zor olur. Cunki avrupada yasayan Turkler Turkiyede yasayan bazi kesim Turklerden daha orf ve kulturune bagli bence evlilik gibi bir kurumda buda onemli bir noktadir. Gene karar senin.
17 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın zaten isteyorum artık
Soran+1 yılNerde yasıyorsun
Soran+1 yılHayırlısı olsun heryerin iyisi kotusu vardır
Soran+1 yılAynen oyle/)
En İyi Cevaplar
+1 yılNerdensin tam olarak almanya avusturya fransa? Bence turkiyeden evlenme sonra yurtdisinda is bulmazsi zor oluyor o dile alismazsi,.. bende yurtdisindanim turkceyi problem etme bence cocuksu gibi duruyor dersen bence hepsi degil kendinden 2-3 yas buyuk bak
35 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabikirsin. almanya
Soran+1 yılHepsi cakma türk:)
Ben isteğinin mantıklı olduğunu düşünüyorum ama konuşmanın düzgün olması ya da esprili olması gibi evlilikte çok az yer kaplayan şeylerden dolayı buradaki erkekleri seçmeni pek anlayamadım.. yurtdışındaki kardeşlerimiz de bizim canımız kanımız ama bana göre (sözüm meclisten dışarı) vatanından ayrılmış insanların başka mezheplere bağlı ortamlarda biraz yozlaşması gayet normal bununla doğru orantıda buradaki erkeklerin bazı konularda daha özüne yakın yetişmiş olduğuda bir gerçek... yani haklısın benim de daha önce yurtdışından bir türk kızıyla ilişkim oldu ama pek yürümedi çünkü aramızda istemeden dağlar kadar fark olmuş tecrübeyle sabit.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ben sevk ugruna bisey istemedim evlenmek isterim dedim ve olgun aklı basında birini ya ben görmedim ya da yok benim yasadıgım yerde onun icin türk erkegi diyorum sonucta türküm almanla evlenecek halim yok ya yasadıgım yerde erkekler bunları ciddiye anlıyor bile
Soran+1 yılBen demek istedim öyle
evlenince en güzeli anlarsın bacım :) hem bu evleneceğin kişiye bağlı bu almayanyadaki TÜrk de olabilir sütü helal temiz TÜrkiyedeki kadında olabilir sütü haram vs yani bu aşk meşk işlerinin dini ırkı hiç bşeyi olmaz benim kanımca düşündüklerim o kişiden kişiye değişiklik gösterir hem sen tanıdıktan sevdikten sonrada kimin ne dediğinin önemi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHm peki :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
74Cevap
Ich lebe auch in Deutschland aber ich könnte mich nicht vorstellen in der Türkei zu leben. Sonucta almanyada dogdum büyüdüm buraya alistim. Es wäre eine komplette Umstellung für mich in der Türkei zu leben. Ama büyük konusmamak lazim herseyin hayirlisi.
14 Yorumla
Soran+1 yılDa hast du recht ama ich denke nicht das es mir schwer fallen wird in der türkei zu wohnen:) sonucta dilim var ve almanyadan daha modern sehirler var türkiyede İstanbul gibi köye ya da kücük sehirlerde yasayamam zaten bnde:)
Soran+1 yılÖyle evt ama göze alirim ben nedense:) önce hayirlisi tabiki:)
Yurt dışına Türk erkeğini ihracatı durduruldu. Ukrayna ve Rusya 'dan kadın ithalatı yapılmaktadır. Gözlemlediğim bu hiç mi yurt dışına giden Türk erkeği yok var tabi ki ama genel eşi Türk olmuyor :) bu da ayrı bu durum bu hafta yine böyle birinin düğününe gideceğim.
15 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılTüh napcazya;)
Soran+1 yılÖyledirler:)
Kendini beğenmişlikte üst safhada 1. madalyası veriyorum size. siz millete cahil dersiniz * koyım sizden cahili olmaz! anlayışa sokıyım. milleti yargılamak size mi kaldı. paso sikiştiniz orda sonra ben türk erkeklerini istemiyorum. istesem bile olgun istiyorum. manavdan karpuz mu seçiyon bacım sen !!1!
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi yargıladıgım yok benim düsüncemde böyle size soracak degilim herhalde sana burada sayamam da zaten begenmiyorsan defol derim.
+1 yılTürkiyede ki erkeklerde kizlarda, simdi sen Yurtdisi dedin'ya kapina siraya girerler artik evlenmek icin. Ben cok kisi taniyorum türkiyeden evlenen hepsi Almanya'ya kafa atmak icin evleniyorlar, sonrada sinirsiz Oturum ve is müsadesi aldiktan sonrada sana isine gelirse deyip baskasini buluyorlar. Almanya, Fransa, Isvicre hepsinde ayni. Yerterki Yurtdisina yerleseyim bir vesile ile gerisi tamam. Almanyadada dürüst ve Dinine bagli, Sadakatli erkekler mutlaka vardir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu zaten yurtdısına almayacagım ki evlensek turkiyede yasarız zaten ama var oyle dedikler haklısın
nasıl yani sen bizi böyle mi görüyorsun ama genede istiyorsun way be işte kadın budur arkadaş hayalindeki erkeği aramıyor hayalindeki erkeği yapmak için yontulmamış odun arıyor ben hep derim kadın dediğin hayalindeki erkeği aramak yerine hayalindeki erkeği yaratmalı diye işte budur derim türk erkeğinin sosyal yetenekleri biraz kısıtlıda olsa öyle cahil olarak görme ne egitimli zeki erkeklerimiz vardır aklın durur görsen ama genede onur duydum arkadaş
010 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana burdaki erkekler dedigin gibi degil ne istediklerini bilmiyorlar özgüven sıfır hicbisey ciddiye almıyorlar buda beni rahatsiz ediyor bide benim icin türkcesi olması da önemli ve malesef oda cat pat türküz sonucta :)
- +1 yıl
hmm anladım pardon ya ben cümlenin bir kısmını okumamısım ben türkiyedki erkekler için öyle yazıyorsun anladım olabilirde işte sen biraz yanlış görüyor olabilirsin sen türk erkeğinin durumunu birde türkiyede yasayan kız arkadaşların varsa onlara sor anlatsınlar ama haklısın türkün türkle beraber olması gerek sen genede tam fikir edin derim sana türk kızlarından öyle dediğin gibi türk erkeği malesef çok azdır
Soran+1 yılSorun degl:) sormak istemiyorum cunku bence onlarin ve benim fikrin ayni degildir :)
- +1 yıl
gerçi sende haklısın sonuçta herkes yasadıgı yerdeki erkek ya da kadınlardan bir nezlede olsa pek iyidüşünmezler ozaman kalk bir süreliğine tatile gel kendince gözlemle derim belli olmaz belki daha çok vurulursun türk erkeğine ya da tersi düşünceler edinirsin bu birazda tecrubeyle alakalı bir düşünce ama bilemiyorum mesela beni bir yorumla sence ordan baktıgında nasıl bir ön yargı ya da düşünce olusuyor sende
Soran+1 yılOyle evt:) bilemiuorum ki bisey diyemiyorum simdi
- +1 yıl
yani neden sordum beni nasıl gördün diye onu açıklayayım ben biraz ifizksel kötü ama karakter bakımından en iyilerinden biri olarak görürüm türk erkekleri içinden biraz bencillce kendini beğenmişce bir söylem biliyorum ama işte sonucta bu kararları verecek olan sensin hayatını yönlendirecek olanda senin isteklerin kısacası
Soran+1 yılPeki anladim
Soran+1 yılTsk ederim sanada:) tabi once hayirlisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir nedenide memleketine olan özlemde olabilir orda durmayı istememen seni burada evlenmeyi istemenede yönlendirir ama Bence iyi araştır bence buranın erkekleri çocuksu değil yani hepsi değil bence Almanyada yetişenler daha saf olur çünki burdakiler artık çakal olmuş, gine memleketine gelmen daha güzel El memleketinde durmak memleket özlemini çekmek güzel bir şey değildir zorlukları çokdur
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aynn öyle:)
Cevap sahibi+1 yıl:))
nerde yaşıyosun tam olarak bilmiyorum ama oradakiler buraya uyum sağlayamıyorlar genelde. belçikadan biriyle neredeyse evlenecektim misal bu yaz. birsürü problem çıktı. birde belçika kültürünü bilen biriyim yaşadım orada. orasıyla burası bambaşka yerler.. söylecek çok şey var tabi genede yi düşünmeni tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kendime güveniyorum türkcem var ailemden herseyi gördüm ögrendim sorun olmaz benim icin
Soran+1 yılHayırlısı evt
+1 yılmoğolların isteği üzerine artık ihracat durdurulmuştur.
www.haber7.com/.../480890-mogolistana-damizlik-erkek-haberinin-sonuclarini-biliyor-musunuz05 Yorumla
Soran+1 yılInanmiyorum haha :) bizim turkkizlarimizda kiymet bilmiyorlar
- +1 yıl
onlara sormak lazım... onlar iskandinav italyan fransız seviyorlar mış pehhhh...
Soran+1 yılBırak istesinler
- +1 yıl
hakikisi varken demi...
Soran+1 yılAynen
+1 yılBende yurtdışında yaşıyorum ve yabancıyla evlenmek çok zor bir müessese. Din, dil, adet ve gelenek görenek çakışması var tamamen. Onun için bende zamanı geldiğinde Türkiye'den biriyle evlenmeyi düşünüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılBuna sevindim bak benim gibi düsünen bir erkek cikti:)
- +1 yıl
=) Öyle yani. Olur da evlenirsem getiririm onu buraya gül gibi yaşar gideriz :)
Soran+1 yılNe guzel:)
Bu siteki bayanların çoğunluğu ya da bana öyle geldi yabancı erkek hayranı :) bu konuda seni taktir ediyorum cünkü kendi milletinin değerini kavramışlardansın :)
İnşallah aradığınız gibi birini bulursun03 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle benimde tuafima gitti simdi ama tecrubeliler belki ondandir bence benim gibi turk dururken niye yabanci biriyle evleneyim ki:)
- +1 yıl
bende gürcistanda okuyorum orada da gerçekten bizimkilere 10 basacak kızları var genel olarak uzun boylu ve şık giyimliler. Kişilikleride gerçekten cok güzel , özellikle bayanları arkadaşlık konusunda süperler ama Ne dinleri bize uyar ne kültürleri öyle sadece dış görünüşe bakarakta evlenilmez bu konuda senle aynı fikirdeyim :)
Soran+1 yılSevindim :))
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Aşkı ararken böyle ayırımlara gitmek doğru olmaz bence.. Bakarsın Almanya da da bulursun. Sanki hepsini kontrol ettin de sıra Türkiyedekilere geldi..:))
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tabi ama yurtdisindakiler cakma turk sanki beni rahatsiz ediyor bu ben turkcesi guzel olsn istiyorum onem veriyorum nedense:)
Soran+1 yılAnliyorum:)
+1 yılBizimkilerde bu yok diyorsun da memleket neresi acaba? Türkler zeki insanlar olduğu için istemen doğal ama bir o kadar da salağına denk gelebilirsin, rehavete kapılma doğru tercih yap yeter. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBizimkilerde derken benim gibi yurdısında yasayan türk erkeklerini diyorum:)
- +1 yıl
Pardonnn. Gel Türk'ün hasını Türkiyeden al. Öyle sera'da yetişen meyveler gibi değil, has mı has Türk erkeği kendi ülkesinde yetişenidir. Bol çeşidi var ayrıca seç beğen al. :D
Soran+1 yılDimi ya yaşa :)
Yani türk hayati almanyadaki yasantina benzemez illaki degisukliklet olacaktir.
Bence sen istedigin gibi birine denk gelmemissin yoksa anlattigin gibi tanidigm cok var01 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlıyorum olabilir belkide:)
Kardeşim bana sorarsan asla yurt dışı adetiyle büyüyen biriyle evlenme. Evlenenlerin çoğu boşanıyor. Her zaman köyünden ve ailenin uygun gördüğü biriyle evlen.
00 Yorumla
+1 yılcocuk gibi olayını geç bikere öyle genelleme olmaz burada da oran aynıdır, türk istiyorsan türkiyede araman gayet mantıklı ama yurtdısı gibi bir kapını kapatman cok yanlıs olur demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik türkiye bizden daha iyi gidiyor yurtdisi falan hikaye bos artik batiyor buralar :)
Almanya'dan tanıdığım bir çok kişi seninle ayni düşünüyor. acikcasi üzülüyorum kendimizi orda temsil etmek yerine bozuyoruz daha çok :-(
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum bak, bende cok üzülüyorum ya :/
kötü yapıyorsun. bende yurtdışındanım hangi ülke? :))
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden? almanya
aynen nedense gurbetçilerimiz banada öyle geliyo. bide bir dili ya tam konuşcan ya hiç. insanlıklarına laf edemem tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düsünüyorum
+1 yılBenim arkadaşım avusturalyada yaşıyor ama Türkiyeden bir kızla evlenecek ve kızı beraberinde götürecek.
012 Yorumla
Soran+1 yılHayata yapmam :)
- +1 yıl
neyi yapmassın?
Soran+1 yılBurdan bikmisim bide baska biyere daha tasinama olursa sadece türkiye olur
- +1 yıl
benim arkadaşın düğünü var haftaya:) aldığı kızı yanına götürecek sende öyle yapcan herhalde :)
Soran+1 yılBen aldıgımı degil alan beni götürcek hihi :))0
- +1 yıl
Türkiyeye yerleşmek istiyorum desene kısaca:) gel ben seni alayım :) sonra seninle bir dünya turu yaparız ama:)
Soran+1 yılYa daha cok su cocuksu ortamdan cıkmak istiyorum nedense yoksa türkiyeye yerlesmek kolay
- +1 yıl
ya cidden de oradakiler bu kadar cıvıttı mı? hiç mi ciddi insan yok?
Soran+1 yılVardir ama nadir
- +1 yıl
ciddi olarak düşünüyorsan evlenmeyi düşünen arkadaşlarım var nasıl birini aradığından bahsedersen belki tanıştırabilirim.
Soran+1 yılYok gerek yok tsk ettm:)
- +1 yıl
tamam ama benden söylemesi burada tanıdık yoksa burdan birini bulman zor. yok mu buralarda akraba eş dost. onlar araştırır senin için
Gayet haklsın yurtdışından tanıdıklarımın genelinde bu isteği gördüm ^^
Orada insan biraz özünden kopmuş olduğu için o duyguları tam olarak veremiyor01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle:)
+1 yılbende yurt dışında evlenmek istedim nasip olmadı beni aldattı çok uzuldum
00 Yorumlabir zahmet bir Turkle evlen. 1 issizden daha kurtar bizi ÷|
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki:/
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence türkiye den biriyle evlenmen daha iyi uyum sağlayabilirsin. Aynen almayada yaşayan türk erkekler 20-22 lere kadar ergen gibi davranıyor kuzenlerim var benle yaşıt dövesim geliyor bazen cocuk cocuk hareketler yapıyorlar çok şımarıklar..
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle:)
Cevap sahibi+1 yılama kızlar öyle değil ağır başlı oluyor genelde türkiyedeki kızlardan daha iyi
Soran+1 yılHava atmak gibi olmasın ama evet bencede
Cevap sahibi+1 yılahaha yok ya ne havası göz var nizam var
Soran+1 yılHaha peki:))
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşındasın ki
Soran+1 yıl22.
Cevap sahibi+1 yılyaşıtmışız. :D neyse daha fazla rahatsızlık vermeym ben :D grş ama düşüncelerinde sonuna kadar haklısın emin ol
ya böceğim yalnız bişe söylcem o kadar rencide etmişsin ki evlenmekmi istiyosun ezmekmi istiyosun belli değil yani yani :D
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeye hevesli görünmek istemem ama niye ezmek isteyeyim hahah
Soran+1 yılAh sende mi yurtdisindansin :))?
Soran+1 yılEh ben sizi asaglamiyorum ki bizimkileri asagladm :))
Soran+1 yılYok ya:)
- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBende Avrupa’da yaşayan biri ile evlenmek istiyorum belkide sadece bir hevestir bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYurtdışı eskiden kıymetliymiş tabikide ne varsa memleketinde yani ülkende var inşallah gönlünce birisiyle evlenir mutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle:) amin hayirlisi
türkçen çok iyi ama başlıkta isterim soruda istemem yazıyor. bence sen önce kendi kusurlarını örtmeyi dene
02 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki dedim yani yasadigim ulkenin turk erkeklerini istemem diyorum
Ahahah bizde yabancı birini istiyoruz :D
Bence Emin Olmadan Karar Verme. burada 80 Yaşında 13 Gibi Davranan Dedeler Var :D07 Yorumla
Soran+1 yılYa ama burada 10 erkekten biri adam akilidir oda beni bulmaz iste en iyisi türkiye diyorum bende:) birak dedeyi yasasin hayatini :))
Soran+1 yılPeki :)
Soran+1 yılKüfürmiydi bu simdi:)?
Soran+1 yılAnladim :)
+1 yılİ didnt understand u Because ur brain different from me. And lütfen dont want to turkish guy. Are u okay?
01 Yorumla
Soran+1 yılBut why :/?
+1 yılAynisini bende kizlarla düsünüyorum ve türk kizlari yurtdisinda cocuk gibi davraniyor ve ne istedini bilmiyor yanis degilsin herkesin kendi bir görüsü var insanlardan seninde erkeklere karsi benimde kizlara karsi glrsüsüm degisik almanyada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ingilterede yaşıyorum ve türkiyede nişanlım var evlenicez ve ingiltereye gelicek :)) sende öyle yap nerde yaşıyosun bilmiyorum ama :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada yasıyorum :) yazık ediyorsam adama türkiyedeki sıcak ortama alısmıs birini soguk bir ortama getirmek biraz kötü bence ben mesela getirmem giderim bıktım zaten su soguk insanlardn ama sizin icin hayırlısı olur insallah:)
Cevap sahibi+1 yılinşallah seninde hayırlısı olur :))
+1 yılKeep calm and love turkish guys :) Just try that ok u aint gonna be repented trust meh :)
02 Yorumla
Soran+1 yılI agree with you :))
- +1 yıl
Gratefully :) enjoy via em
+1 yılapla bis bayılıyos alamanyadan geliyos çok sefiyos yapıyos
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle konusanlar var :) pen cok gicik oluyom :))
Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. burdan birini istemen gayet iyi bence. Kendi dilini konuştuğun biriyle evlenmek çok iyi bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum
Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Değerimizi biri anladı sonunda :) nerede oturuyorsun?
09 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada
Soran+1 yılİyi bulmuyorum iste:)
Soran+1 yılAbartiyorlar baya bakma sen onlara
Soran+1 yılOnların paraları var babadan kalma baska biseyleri yok kendileri caba gostermez biseylere yoksa kafaları bos yani:)
Soran+1 yılPeki:)
En iyisini düşünüyorsun çünkü hiç kimse sevdiğini türk erkeği gibi sahiplenemez..
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyor nedense
Soran+1 yılHerhalde
Evlendiğin zaman yurtdışında mı yaşamak isteyeceksin. Eğer Türkiye ise evleniriz :)
05 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye de yasariz tabi :)
Soran+1 yılCok incesi ama ben buraya talip aramaya gelmemisstim:)
Soran+1 yılÖyledir:)
sıtede bıraz dolaş kadınların hergun turk erkeklerı ile ilgili lanetleyici sorunlarını oku
03 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum ve duyuyorum da yinede kararimi degistiremiyorum iyimi yapiyorum kotumu bilemedim
Soran+1 yılHmm peki ozm:)
yurt dışından sıkıldınız vatanınıza dönmek istiyorsun belli :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
Soran+1 yılOyledir :))
Soran+1 yılDaha dur ya keske bukadar cabuk olsa:)
Soran+1 yılDimi ya uyku girmiyor aksamlari cok takiyorum kafaya dermisim :)
Soran+1 yılAlmanyada :) hayir yani evlenmek istiyorum dedim ama hemen burada degil ya siz yanlis anladiniz :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk erkekleri candır şahsen bende istemem çocuksu geliyorlar sıkılıyorsun muhabetlerinden en doğrusunu yaparsın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklından geçirme çok zorluk çekersin ben de avrupada doğdum büyüdüm 5-6 yılımı aldı alışmam. herşey çok farklı kal orada.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmiyorum ben cabuk alisirim ben doguma buyume yurtdisindayim zaten hala alisamadim düsün :)
gel ben sana talıbım ama almanyada yasamam benim burada işim gucum var
04 Yorumla
Soran+1 yılBen talip falan aramiyorm:) zaten bence yasamak istemm
Soran+1 yılHaha yok tskler:))
Türkiye den düşün bence çünkü kendi kültürünü unutmayan bazı değerleri ni bırakmamış olur turkiyedekiler avrupalasmamis olur en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz türk erkeklerine kurban olun yazık size Türkiye gibi güzel bir yer gördünüz mü hiç siz hayatınızda Allahım bu yurtdışı insanı kadar gerizekalisini görmedim ben hepiniz malsiniz elhamdülillah çok şükür müslümanim siz insana bı ekmek vermessiniz
00 Yorumla
+1 yılBence bu çok normal aynı şeyler bizim ailede de oluyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani:)?
- +1 yıl
Hani bu durum sadece senin için geçerli değil diyorum aynı sorunlar bizde de var
Soran+1 yılPek
yoo her erkek aynı değilki benim türkçem farklı x kişinin farklı eğitimlede alakalı
03 Yorumla
Soran+1 yılSonucta var cat pat degil
Soran+1 yılBence alakasi yok :)
Gurbetci kizlara bayiliyom o yarim yamalak turkceyle cok srxy oluonuz :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim türkcem iyidir ya:)
Soran+1 yılBulursun:)
Soran+1 yılHaha peki:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada bir sürü talibin cıkar şahsen ben sıcak bakmam sen ordan gelmem dünyanın derdi
06 Yorumla
Soran+1 yılDemek oyle peki :)
Cevap sahibi+1 yılmaalesef öyle bir sorunla karslıastım cunku
Soran+1 yılYazmaya üşenmezsen ne oldugunu ögrenebilirmiyim acaba:)?
Cevap sahibi+1 yılsenede bir gelmek, ya da maddi durumdan gelememek, burada 2 sene bir kız beklemk kolay değil ciddi ise, devamlı görüşememek cok zor bişey yani.
Soran+1 yılPeki tskler anliyorum
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılSennerede yaşıyorsun? Adın ney?
05 Yorumla
Soran+1 yılAlmanyada bende kalsın:)
- +1 yıl
anladım :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Mesaj attım geldi mi :D
Soran+1 yılBilmiyorum bakamadım:)
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. genelleme hayırlısıni dile.
00 Yorumla
+1 yılBen de kocami Turkiyeden siparis edecegim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen siparis etmis mi oluyorum simdi?
+1 yılbasını yakçan yani. d
016 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun :)?
- +1 yıl
bilmem bak mesaj attım sana :D sanki esra erola çıkmıs gibi hissediyom :D
- +1 yıl
sana yogun talep war galiba :D
Soran+1 yılburdaki cevapları yorumladıgım icin mesajlara bakmadım hala , tüh ya gizli sorcakmısım millet beni talip ariyor saniyor galiba:)
- +1 yıl
sanamaz senin talibin benim haha :D
- +1 yıl
soruyu güncelle ve gizli kullanıcı yap
Soran+1 yılNe farkeder artik:)
- +1 yıl
:d haha bu kız benim l*n akıllı olun. d
Soran+1 yılSacmalama lütfen:)
- +1 yıl
almanyaya 2 kere geldm dusseldorf a ama ii deği ya memleketm cennet
Soran+1 yılAynen öyle gercekten:)
- +1 yıl
wie gehst? whore kommist du?
Soran+1 yılGut und dir:) aus deutschland
- +1 yıl
gut :)
Soran+1 yılKusura bakma xp yetmedigi icin yazmadm
Soran+1 yılSen bana su aeol u anlatırmısın önce:) Ve sen beni engeliyormusun anlamadım
Adamliga bagli bişey aslinda o ya
05 Yorumla
Soran+1 yılSence oylemi ya
Soran+1 yılHaklisinda burada cok nadir adam vardir oda beni bulmaz iste:)
Soran+1 yılYapcak bisey yok ne yazık ki:)
Gurbetçiler hep öyle olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum sen kimden duydun:)?
- Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılBen sonuna kadar katiliyorum size
01 Yorumla
Soran+1 yılSevindim:)
+1 yılNe yapacan bizle evlenip. Hayatini karartma
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden anlamadm?
- +1 yıl
Sizinkiler gelişmiş :) bizimkiler küçük
Soran+1 yılHicte oyle degil
- +1 yıl
Sana kalmis :) 20 yasindayim ayri eve cikip yasiyamam Sizinkiler 14 yasinda tek yasio. Pisman olunca sonra beni anarsin :) hadi kolay gelsin
Soran+1 yılYo bizdede oyle bisey yok hepsi annesinin babasinin eline bakiyor
- +1 yıl
:))
şimdi yüzlerce aday çıkacak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlıs anlasılma oldu beni aday aramak icin yazmadm
Soran+1 yılPeki
tercih meselesi niye kötü yapasın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya:)
Soran+1 yılAynn:)
Sen nerde yasiyosunki?
06 Yorumla
Soran+1 yılHollandada yasadım simdi almanyadayim:)
Soran+1 yılYok ya hic alakam bile yok anlarla sende beni ne yaptin hemen :)
Soran+1 yılGörme kardesim:)
Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. bende tam tersini istiyorummm
05 Yorumla
Soran+1 yılYani?
Soran+1 yılPeki:)
Soran+1 yılAnladm:)
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yurtdışında yaşıyorum ve nedense Türkiyeden biriyle Evlenmek isterim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler