Ben Almanya’da yaşıyorum sevgilim Türkiye’de, evlenince Türkiye’de yaşamamızı istiyor?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Almanya’da yaşıyorum dediğim gibi. Sevgilim olan beyle yakın zamanda nişan yapmayı düşünüyoruz. Komşumuzun uzaktan akrabası. Almanya’ya tatil için geldiğinde tanıştık. Fakat dün bir mesaj atmış yavaştan daire baksak mı İstanbul’dan diye tamam Türkiye çok güzel asla vatanıma ihanet etmem ben oranın insanıyım ama bana sormadan böyle bir karar vermesi? Ayrıca şimdi doğruya doğru arkadaşlar Türkiye orada yaşayan insanlar için çok pahalı. Hele ki İstanbul! Evet yıllık izinlerimizde bir haftalığına geliyoruz eşe dosta ama gezmeye eğlenmeye geliyoruz. Sürekli yaşamak ben yapamam İstanbul’un kalabalığında. E birde ekonomide herkesin mağlumu. Ben burda 200 euro etimi sütümü her şeyimi alıyorum orda 200 TL çok az şey gelir diye düşünüyorum. Her neyse bende dedim sen gel buraya hem işim var orda nerde iş bulacağım bir daha ama tutturmuş ben içgüveysi gitmem insanlar arkamdan hanımcı mı desin diyor bana. Siz olsanız nasıl bir ortak yol izlerdiniz? Kafaya koymuş benim geleceğimi ama benim tüm aile üyelerim burda. Türkiye de uzaktan kuzenler var. Nasıl ikna edebilirim?
Ben Almanya’da yaşıyorum sevgilim Türkiye’de, evlenince Türkiye’de yaşamamızı istiyor?