Yanlış kişi mi yoksa asıl yanlış olan ben miyim?

Lise öğrencisiyim derslerim de gayet iyiydi.. Hayatım boyunca ilk defa sevgili olaylarına atılmak istedim, ancak bu kişi mi yanlıştı yoksa ben mi beceremedim hiç bilmiyorum..
O benden 2 yaş büyük, üst sınıflardan. Yaklaşık 5-6 aydır her tenefüs voleybol filesinin orada oturuyordu, arada etrafına bakınırken göz göze geliyorduk. Sonunda ben dayanamayıp Instagram'dan yazdım ona, tanışmak istedim sadece. Baya samimiydi bana karşı, açık sözlüydü güler yüzlüydü nerdesin dediğimde hep mekanı çekip atıyordu, çok hoşuma gitti. Tanışmamızın 4. günü okulda buluştuk. Normalde olsa bir erkeğin yanında öyle rahat olamazdım, gerilirdim utanırdım illaki. Ama o gün öğle arası birlikte marketten alışveriş yapıp baş başa parkta oturduk. Çok garip hissediyordum..
Çevrenin düşüncesine gelecek olursak; arkadaşlarım da dahil olmak üzere defalarca beni vazgeçirmeye çalıştılar. Okulda fazla popüler takılıyor, sevgili meraklısı, kız peşinde koşuyor seni de kullanıyor vs vs vs..
Defalarca bunları dediler bana. Aslında onların anlattıklarıyla aynı kişi değil gibiydi. Benimle konuşmasına baksanız sizde öyle düşünürsünüz. Kafam çok karışmaya başladı. Bende ondan biraz uzaklaşmaya başladım. Zorladı ne oldu diye sonunda dayanamayıp anlattım ona. Okulda hakkında böyle söylüyorlar dedim. Milletin ağzı torba değilki büzesin, ben artık takmıyorum onları. Biri ortaya yalan atıyor diğerleri de hemen üstüne kata kata yayıyor, dedi. Sen üzülme daha fazla istersen benimle konuşmayabilirsin sorun değil dedi...
Bende bir süre konuşmadım onunla. Sonunda dayanamayıp yazdım ona tekrar konuşmaya başladık. Okuldaki söylentileri de onun söylediği gibi duymazdan gelmeye başladım. Sürekli gelecek planları kuruyordu. Evimiz şöyle olur, şöyle dolaşırız ben çalışırım sen şöyle yaparsın.. defalarca bana bunları anlattı.. Kıskançlık mevzusu açtı, benim de ennn hassas olduğum konu bu aslında. Telefonları değiştiririz, kıyafet giyimine karışmam ama crop her yerde giyme, bir işte çalışmana gerek yok annene evde yardım edersin demeye başladı. Bunu en başında ona anlatmıştım güven önemli demiştim ona, sevmiyorum böyle şeyleri demiştim.. Şimdi ise bu olaylardan sonra ben yazmadan asla yazmıyor. Defalarca Instagramda çevrimiçi oluyor ama bir kez olsun bana yazdığı yokk. Ben ne yapacağımı bilmiyorum aşırı ikilemdeyim. Herkes ben haklıydım o çocuktan olmazdı zaten demeye başladı. Gerçekten de onu tanımıyorlar ama tanısalar böyle düşünmezlerdi belkide.
Yanlış kişi mi yoksa asıl yanlış olan ben miyim?