Hatalı olan benmiyim?

Ben evliyim eşimle büyük sadakat sorunlarım vardı hep telefondan sosyal medyadan belki de realden aldattığını biliyordum gördüm de mesajları falan pavyona giden sadakatsizlik yapan biriydi ve yine bir gün pavyon yüzünden kavga ederken evde senin gibi kadın varken ben tabii giderim başka kadınlara dedi ve bu söz çok koydu bana ben de onu Instagram'da neler yapıyor diye sahte hesap açtım oradan eşimi takip isteği attım hemen kabul edip beni geri takip attı o yüzden ben de sahte olduğu belli olmasın diye önerilerde kim varsa takip ettim tabii erkekler de vardı bir gün eşimin özleme kavuşamama paylaşımları yüzünden kavga ettik ve o nereden gördün diye başıma geçti ben de sahte hesap açtığını oradan gördüğümü söyledim o da Instagram hesabıma baktı ve erkekleri görünce sen bunları takip ediyorsun kim bunlar diyerek çok ileri gitti büyük bir olay yaşadık ve boşanıyoruz onun takip ettikleri kadınları kimlerin fotoğraflarını beğendiğini gördüm ama şimdi sadece sahte hesap açtım ve erkek birkaç kişiyi takip ettim diye suçlu ben oldum sizce sadece takip ettiğim için suçlu ben miyim
Hatalı olan benmiyim?