Hatalı olan ben miyim?

Arkadaşlar kısa anlatmaya çalışcam lütfenn okuyun kafayı yiycem. Annem hep beni dışlayıcı, boş biri görmeler, cahil görmeler felan yıllarca hep böyle bana karşı madde kullanıcısıydım pek arkadaş çevrem yok ben istemiyorum. Herkes sahte geliyor. Yanlız olmam köpeklere ilgimin olması ve madden uzaklasmak için köpek aldım benim mutlu olduğum huzurlu oldum tek an onunla vakit geçirdiğim an Şu an 8 aylık. Diyeceğim şu annem sürekli gözetliyor cok anlam yüklüyorsun ne anlıyorsun bilmem ne soğukta balkona koyuyor. Tuvaletini oraya yaptırıyor. Tasma taktırmayı sevmiyor mesela annem evde tasmaya takıp bağlıyor. Isırmaya çalısıyor bazen bu köpek saldırgan vahşi yırtıcı hayvan büyüdüğü nde ilk seni ısırrır yemek içim yanına geliyor yemek olmasa gelmez ayağıyla köpeği itttiriuor tasmasını tutuyor boyun tasması son gücüyle tutup havada yere atıyor tekme atıyor felan bende çok tepki yapıyorum çok üzülüyorum mutlu olduğum huzurlu olduğum tek sey o ama buna saygı duymaması böyle davranması ve köpeğin beni sevmediğini vahşi köpek oldunu söylemesi beni çok üzüyor. Bazen bela atıyorum anneme elin kırılsın diyorum felan çok sinirleniyorum çnkü oda köpek için dediğin seye bak diyo. Çok kavga ediyoruz annemle. Köpek ise hiç yanımdan ayrılmaz ben olmasam ağlar. Beni görünce hep dizimin dibinde çok güzel vakitler geçiyoruz. Madde kullanımına ara ara yine basladım. Çnkü mutlu olamıyorum. Köpek olmasa bile dısarı çıksam sahile gideyim bi hava alayım. Yine basladın nereye kendine manita yaptn bilmem ne. Yani çok bunaldım çok sıkıldım artık ruh hastası oldumu söylüyor köpeğe davranış seklime gülüyor dalga geçiyor. Diğer abim de aynı sekılde saldırgan oldunu düşünüyor. Sanki ben köpeği zorla tutuyorm oyun sırasında bazen ısırıyor. Beni tasma takacam zaman dışarı çıkarcmda ısırıyor onlarda saldırgan diyo. Büyük abim böyle düşünmüyor. Ama yani bilmiyorum ben mi çok abartıyorum. Büyük abim dışında hepsi arkadaşım olmadığı için köpeği insan gibi gördüğümü pskolejimin bozuk oldunu. Abarttımı düşünüyor. Durum böyle olunca bende ara ara madde kullanmaya devam ediyorum. Köpeğe yaklasamıyorum hemen suratları değişiyor. Sorun bende mi lütfen söyleyin? Ne yapmalıyım?

Hatalı olan ben miyim?