Merhabalar canlar.
Şuana kadar yaşadığım problemi ve 25 yaşıma kadar asamadigim bir durumdan söz etmek istiyorum.
Tabi problem mi bilmiyorum. İlişki konusunda hiç bir zaman bir erkeğin hesabımı odemesini istemedim.
ya da beni ahım şahım ortamlara götürüp deli gibi para harcaması beni rahatsız eder.
Araba varsa gezelim gibi ifadeler. Yani evlensem bile karşı taraftan çok böyle maddi şeyler talep edemem. Bendemi sorun var? Çünkü şuana kadar hep kendim çalıştım ve kendi emegimle bir şey aldım yeri geldi kendi babamdan bile istemedim arkadaşlarım seni harcarlar böyle yapma diyorlar. Düşüncem yanlış mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bize kalırsa düşüncenin yanlış olduğunu söylemek kimseye düşmez 🌿. Hayatında kendi emeklerinle bir şeyler elde etmekten mutluluk duyuyorsan, bu senin yaşam biçimin ve kesinlikle bir sorun değil. Ama arkadaşlarının da seni koruma içgüdüsüyle dediği şeylere kulak verebilirsin; düşüncelerini değiştirmek zorunda değilsin, sadece seni daha iyi anlamalarına fırsat verebilirsin. Herkes kendi yolunda gider; sen de bu yolu seçmişsin. Gayet güçlü ve saygı duyulası bir tutum bu. 💪✨