Güncellemeler
+1 yıl
Hic olmasa gönül alıp bidaha olmaz diyebilirdi sg sıkıldım senden diyip engellemiş.
Sevgilim bi konuşma içinde "gerçi parmaklarin da küçuk deği dalyan gibisin maşallah" dedi. Ben baya kırıldım boylu poslu dikkat çeken bi kızım. Sonra alın. a ben seni seviyorum guzelsin uzunsun dedi. Ben biraz büyüttüm sadece bu konudan bitti işte.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence biraz uzatmış gibisin cocuk hemen sonra hatasını fark etmiş hata olmasa bile farkına varmış uzatmamış
Zoruma gitti cunku bana surekli kalipli imasi yapiyor 😑
cocuk senin sevgilin sonuçta şakasına takılıyor ama sen şimdi böyle davrandı diye cocuk sana şaka yapmamaya başlayacak bilgin olsun ortada hakaret yok aşağılayıcı bir şey yok "gerçi parmaklarin da küçuk deği dalyan gibisin maşallah" bunda ne var söyler misin
Kilolu demek fazla yer kaplayan demek. Asıl patlama noktam da bi ara konusurken beni kilo alsam sever miydin dedi her halinde severdim sen peki dedim sevmezdim dedi. Yani surekli igneliyor gibi
anladım ne diyeyim ki yani senin tercihin senin kararın ben uzaktan biri olarak fikrimi söyledim
Biraz kavga ettik sonra düşündüm size hak verdim alınganım elimde degil. Sabaha kadar uyumadım sabah artık ciddi manada stresten kalbim agridi. Onu aradim aradim acmadi. En sonunda mesaj geldi seni istemiyorum diye aradı ilk defa bu kadae nefret doluydu. Sonra sana sadece +18 yaklasirim bundan sonra istiho musun benle olmak dedi. Bu kadar yerden yere vurulmamıştım bende gittim.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten size onun yani onun için bahane olmuş gibi hayatınız dan çıkarın onu silin herşeyini uzak durun size cinsellik için yaklaşacak insanla olmaz artık ve size vücudunuz için değil saçlarınıza kıyamayacak gözlerinize bakmaya doyamayacak biri lazım boşverin çok acı bir durum biliyorum defalarca tekrara düşerek yaşıyorum bende ama acınızı azaltmanın en güzel yolu düşünememe çalışın kafanızı dağıtın zamanla geçecek
Cok canım yaniyor inanin bana kiyamayan insan simdi harciyor.
biliyorum farkındayım neler hissettiğinizi biliyorum
Sadece alınganım diye bu kadarini hak ettim mi sizce 😞
hayır tabi ki siz çok hassas ve alıngan bir insansınız belli oluyor her halinizden narin bir kızsınız keşke sizi anlayacak biri olsaydı hayatınız da küsüp gitmek ortalığı ayağa kaldırmak yerine sizi özür dileyip göğsüne yatırıp saçlarınız dan seven olsaydı
Evet oyleyim inanın cok zor seyler yasadim cok zor zamanlar gecirdim ve ona inandım hayatimda kimse yokth ne aile me bir sey ona sigindim. Askerde Şu an onu bekledim hep arkasindan dua ettim. Ozur dilerim ya da daha yapmam dese ben onu hene affederdim. Bana boyle yaklasinca dayanamadim oc dedim ama isteyerek degil. Sonra sen o.. sun dedi tanidiklarim bile senden namusluydu dedi. Ama ben kimseye dokunmadim bile
o bilinçsizce sizi hiç tanımıyormuş gibi ve daha çok ayrılmak için bahane arıyormuş gibi hiç sevmemiş gibi küfürler edip ağzını bozmuş gerçekten üzüldüm size benim eski sevgilime çok benziyorsunuz biliyor musunuz hassaslık ve sadık olma konusunda oda cocuk gibiydi kız cocuğu gibi severdim onu saçlarından çok hassastı oda sizin gibi bir anlık fevri davranırdı hep fevri çıkışlar yapardı ama ben bu kızı böyle seviyordum hatası varsa özür dilerdi bende özür dilerdim haklı olsam da olmasam da böyleydim
Kiz arkadasinizda benim gibiymiş cok hassasım fevriyim elimde degil ama hep donerim ozrumu dilerim cok severim hemen affederim ama huysuzum elimde degil asla ihanet etmem 😢 ona hic ihanet etmedim burada yoktu en iyileri cikti karsima yuzlerine bakmadim o inanmadj bana elimde degil aglamaktan yuzjm sisti cunku icimi rahatlatamam. Bana +18 olarak bakarim sana dedi yemin ederim dagildim. Biz hep tartisir gene birimiz doner sarilirdik birbirimize bu sefer donmeme izin vermedi seni birakmiycam derdi. Senin alingsnligindan biktim dedi en son. Ama benim sevgimle alay etti sadece sana yatmak icin bakarim dedi en son. Ben daha nasil toplarım bilmiyorum
yemin ediyorum anlattılarınıza bakılırsa eski sevgilime gerçekten çok benziyorsunuz yani fevrilik olsun huysuzluk olsun kopyasısınız sanki oda aynı anlattığınız gibiydi aklıma geldi kötü oldum şimdi ben hiçbir zaman ağzımı bozmadım kişiğine hakaret etmedim bir şeyi yüzüne vurmadım siz anlattıkça benim vicdanım sızladı :( atlatacaksınız elbette ama onu gözden çıkarmanız lazım artık yoksa aklınıza gelecek ve tekrara düşeceksiniz yüzünüz gözünüz şişmiş yazık değil mi diye ağlamayın daha fazla
Tek inandigim insandi bi sevgili icin aglamayi hep sacma buldum ama o benim icin aile dost arkadas sevgiydi inanın bilmiyorum.. ben boyleyim buyum ama genede dikkat ederdim bi kere daha gelseydi
benim düşüncem artık eskisi gibi olmaz size bir kere nasıl davranacağını nasıl göreceğini söylemiş o geri dönse bile artık siz şüphe etmeden sevebilecek misiniz aklınıza soktu bir kere
Sinirlenince kendinden gecen bi insan. Evet artik olmaz bunu biliyorum. Ama tek dilegim pisman olsun cunku ben sabaha kadar uyumadim uyuyamadim..
biliyorum ne halde olduğunuzu umarım pişman olur sizde mutlu olursunuz artık
Peki bana benzeyen kiz arkadasiniza noldu ozrl degilse. Keske bana da anlayis gösterilseydi
Ayrıldık bitti maalesef keşke bitmeseydi çok özlüyorum onu 1 .54 boyuyla cocuk gibi hareketlerini
Bende boylu biriyim ama alindim iste bazen kendime kiziyorum gerci hic küçükte degilsin dalyan gibisin deyip dalga gecisi ne bileyim icime dokundu sanki. Ne kadar zaman oldu biteli
6 ay oldu 2 yıl kadar sürmüştü
Bizim az oldu bi kac ay ama ben fazla baglandim. Gecrmiz gunduzumuz birlikte surekli ariyorduk ondandi belki. Daha dun mesajina baktim ben senin sac teline bile kiyamam yazmis. Bunu diyen kisi beni yerden yere vurdu ben anlamadım.
Peki nasil atlattiniz
Atlatamadım tam olarak aklıma geliyor çoğu zaman bu duyguları yaşayan biri olarak yalnız değilsin yani
Hele ilk zamanlar baya zor olmustur
Tabi ki ama şundan eminim ki onun gibi sadık birini bulamayacağım
Bana da dedi ki beni ozliyceksin ama ben seni bitirdim icimde dedi. Belki gercek belki sinirle bende bunlardan sonra sana anca +18 yaklasrim dedikten sonra tutamadim kufur ettim or.. cocugu diye ama ben asla etmezdim cok damarima basti kendimden gecrim. Sonra bu lafa takti iste. Artik benden 100 kat daha nefret ediyordur
Düşünme artık bunları burada sana terbiyesi davranıp abuk sabuk konuşan kalp kıran kendisi
Haklısın.. dilerim kisa sure icinde anlarlar bizim degerimizi.
Amin
Peki hic dönmedi mi
Çok karışık bir hikaye inanın bana
Anladım
eski sevgilimi çok fazla anımsatıyorsunuz bana umarım hayatınız da sizi kız cocuğu gibi sevecek saçlarınızı sevecek koklayacak bağrına basacak biri olur
Onun olmasini isterdim fazlasıyla. Ama yanıldım. Tesekkur ederim keşke anlasaydi onu ne kadar sevdigimi.
Saygı bitmiş ilişkide normal hatalı ikiniz de değilsiniz hatalı olan ilişki.
Haklısın ama insan neden der ki ellerin de sisman sende demek istiyor.
Beğenmiyor seni demek ki buradan bu anlaşılıyor.
Hakarete hiç bir zaman gerek yok. Aslında senin buna takılmaman gerekiyor. :)
Biraz kavga ettik sonra düşündüm size hak verdim alınganım elimde degil. Sabaha kadar uyumadım sabah artık ciddi manada stresten kalbim agridi. Onu aradim aradim acmadi. En sonunda mesaj geldi seni istemiyorum diye aradı ilk defa bu kadae nefret doluydu. Sonra sana sadece +18 yaklasirim bundan sonra istiho musun benle olmak dedi. Bu kadar yerden yere vurulmamıştım bende gittim
Kendin için doğru olan kararı vermişsin. Yalnız bunu dile getiren insan bunun öncesinde de +18 yaklaşmıştır sadece. Öfke bazı durumlarda kişiliği ortaya çıkarır.
Haklisiniz zaten seven bunu demeye kiyamazdi. En sonunda tutamadim kendimi oc dedim bitirdim
İyi yapmışsın. Böyle insanlardan da uzak dur o yüzden yeterince tanı
hakaret etmemiş ki, saçma sapan alınganlık yapıp gecenin içine etmişsin
Bilmiyorum sürekli kalıplısım diuor artik zoruma gidiyor
kötü bir şey demiyor
Biraz kavga ettik sonra düşündüm size hak verdim alınganım elimde degil. Sabaha kadar uyumadım sabah artık ciddi manada stresten kalbim agridi. Onu aradim aradim acmadi. En sonunda mesaj geldi seni istemiyorum diye aradı ilk defa bu kadae nefret doluydu. Sonra sana sadece +18 yaklasirim bundan sonra istiho musun benle olmak dedi. Bu kadar yerden yere vurulmamıştım bende gittim
yapacak bir şey yok soğutmuşsun çocuğu, bu saatten sonra da tek derdim cinsellik olur diyor. o yüzden boş ver. herkes ilişki insanı olamaz yani zorlama bence.
Her hatasini affedip aylardir onu bekliyordum. Artik yapabilecekcbir seyim kalmadi
boş ver olmadı işte yapacak bir şey yok.
Alınganlık yapmışsın senin ve onun boyu kilosu ne çok merak ettim