Burada hatalı olan ben miyim?

Mesele biraz uzun ama ben anlatıcam. Dile kolay 2-3 sene önce ablamın düğünü vardı benim bende salonda oturdum düğünün baslamasini bekliyorum. Bizim apartmanda bir komşumuz var onun bir arkadaşı kiz ariyormus ogluna. Benden habersiz benim fotoğrafimi çekmiş kadina göndermiş oğlan beni beğenmiş kadın beni beğenmiş benim bunlardan hiç haberim yok tabi. Neyse cok israr ettiler kadın kaç defa aradi komsumuz da ısrar etti yok dedim. Yaşım küçüktü çünkü. Hazır da degildim. Yıllar sonra geçen ay kadın tekrar aramış duyunca komsumuza dedim ki iyi tamam gelsinler en fazla konuşurum olmazsa olmaz yapacak bir şey yok dedim. Ben tamam diyorum annem yok diyo. Anne ben tamam diyorum sana noluyo dedim. Sen ara gelsinler dedim. Ben ara dedim aramamis. Bir gün bizim eve geldi ben haber cikmayinca sordum ben ara dedim niye aramadin dedim. Komsumuz annen yok dedi ondan aramadim dedi. Ondan sonra anneme dönüp dedim ki anne sence ben o evliliğin yükünü omzuma alamayacak olsam niye tamam diyim bi düşün dedim? İyi tamam önümüzdeki hafta sonu gelsinler o zaman dedi. Ben evi temizleyip hazirlik yapcaktim gelsinler diye annem niye temizlik yapcaksin diye sordu e kadın görücü gelcek ya bana dedim. Yok öyle bir şey dedi annem. Yani ben tamam derken anneme ne oluyor onu anlamıyorum. Hatalı ben miyim sizce?
Burada hatalı olan ben miyim?