Arkadaşınız gördüğünüz kişi sizden hoşlandığını söyleseydi ne tepki verirdiniz?

Tepkim net olur ve hayır derim.
Zamanında arkadaş gördüğüm kişilerin sevgisine şans verdiğim olmuştu. Ama yürümedi. Çünkü en başta kalbin atmazsa , zamanla da atmıyor. Denemek bile zaman kaybı.
Gönül işleri en başında nettir. Ya seversin ya sevmezsin.
Erkekler bu konuda bambaşka düşünüyor çünkü onlar , kadınları kendi kafalarında kategorilendiriyor. Bununla takılırım , bununla eğlenirim , bununla kanka olurum , bunla evlenirim ya da of çok güzel bir kız ben bununla arkadaş kalamam kesin denemeliyim vs vs diye.
O yüzden benim görüşüm kadın tavrını korumalı. Uyanık olmalıdır.
Ona neden onunla ilgilenmediğimi anlatırım, gerisi kendine kalır. İster soğur ister mesafe koyar. Baktım aynı devam ediyor ben mesafe koyarım ki hayatına devam edebilsin, yeni birilerini hayatına alabilsin diye.
2 kere yaşadım bunu hayatımda arkadaş olarak gördüğüm kişiden... birisinde deneyelim dedik 1 hafta sürmedi bile ve bir daha görüşmedik arkadaşlıkta bitti. diğeri ile engel koydum geçici heves biz arkadaş kalalım dedim ve hala görüşüyoruz iyi düşünmek lazım
Görüş
13Görüş
kalbim boşsa ve alıcı gözle baktığımda cazibe ve albenisi bana hitap eden bir kadınsa değerlendiririm.
Sorun olmazdı. Sadece arkadaş kalırdık. :)
Ölümüne kankayııızzz :D
Olabilir ama benim ilgim yok
Arkadaşsam arkadaş kalır ötesi olmaz.
Tamamen kapıların kapandığı noktadır net. Artık arkadaşlık statüsünden çıktığı için geri oraya dönemez. He tam tekrar arkadaş olalım dese de ona karşı fikirlerin tamamen değiştiğinden yürümez yani. Sevgili olarak da hiç değerlendirme. Türk dizisi mi çekiyoruz qq. Ona karşı aşk besleyecek olsan o zamana kadar farkına varmış olman gerekirdi.
Yani arkadaş olarak gördüğümü söyleyip konuyu orada kapatmasını söylerdim. Normal arkadaşlığıma devam ederdim.
Arkadaşlığımız bozulduğu için üzülürdüm. Malum herkes "çıkar" peşinde. Kankalık da yakınında tutma çabası değil midir zaten.
Hoslaniyorsam kabul ederim ama yok hoslanmiyorsam sevgilim varsa ve o gözle bakmadiysam uygun bir dille söylerim?
İster arkadaş olarak konuşmaya devam etsin isterse gide bilir kimseyi hayatımda zorla tutmuyorum 🙏
Uzun süredir tanıdığım birine duyduğum güvenin verdiği kafa rahatlığı bambaşka olur. Yakın Çevremden biri olsun isterdim açıkçası
Duygularına hakim olabilecekse arkadasım olarak kalmaya devam edebilir. Onun için zor olacaksa zora kosmaya gerek yok. Sohbete de..
On yıllık arkadaşım söylemişti zaten. İki buçuk yıl süren bir dönemimiz oldu.
Hoslandimsa kabul ederim
Bide fotoda hoslanmadan gecmis gibi 😂😂
Foto dehşet ya hehhwhwhwh
Evet oyle gorunuyo 😂😂
Olabilir arkadsım sonucta her seyimi bilir sahit olur hoslantıda duyabilir normal karsılarım tepki vermem ama karsılıkta vermem
Acaba ben o kişiye karşı ne hissediyorum o önemli. Eğer benim de onda gözüm varsa bu iş olur. Ama arkadaş olarak görüyorsam o iş öyle kalır
Anlamaya calisirdim sebebini sorardim sonra bu konuyu kapatirim?
Söyleyen çok oldu, her şeyi mahvetmekte üstlerine yok yani..
Bende hoşlandığımı söylerdim
Basıma geldı artık arkadasım da değil
arkadaş kalmaya devam edelim derdim
En İyi Görüş