Arkadaş olarak konuştuğunuz kişi sizden hoşlandığını itiraf etse ne tepki verirdiniz?

Arkadaş olarak konuştuğunuz kişi sizden hoşlandığını itiraf etse ne tepki verirdiniz?
Kimseyle arkadaş olarak konuşmam. Daha fazlası oluşmaya başladığı zaman derhâl hissediyorum ve kimseyle daha fazla arkadaşlaşmadan ortamdan uzuyorum. Bana kimse arkadaş olarak başlayıp sevgi itirafında bulunmuyor bu tedbirim sayesinde, direkt duygularından bahsederler eğer bir duygu varsa. Ki, mesafeyi baştan koyunca o da olmuyor, oldurtmuyorum.
Benim e yakın arkadaşım benden hoşlandığını söylemişti önce baya bir sinir olmuştum araya mesafe koymuştum ama aradan bir süre geçti bende ondan hoşlanmaya başladım şu an 3 aylık nişanlıyız
Umarım daima mutlu olursunuz. :) Gayet güzel. 😅
İnşallah amin 😀
Ona karşı hislerim olmadığını söylerim mesafe koyarım araya sadece. Öyle engelleyip büyük olay çıkarmam yani olabilir insanız, vakit geçire geçire beğenmiş hoşlanmış olabilir.
Teşekkür ederim
Ne demek
Ben de hoşlanıyorsam açılırım. O gözle bakmadıysam, ki 99% bakmamışımdır, bizden olmaz bro derim.
Teşekkür ederim 🎈
Ni demek
Cevap
4Cevap
Ben tepki vermezdim çünkü sadece hoşlantı olduğu için bunun gerçek duyguları olmadığını aşk olmadığını ona söylerdim ve sadece arkadaş olarak gördüğümü onu da arkadaş olarak kaybetmek istemediğimi söylerdim
Şaşkınlık geçirirdim tabi ama sonrasında çok sevinirdim ama bu arkadaş olduğum kişi 30-35 yaşında biri ise reddederdim çünkü yaşlar pek uygun değil 😂🤷♂️ eğer beni çok seviyorsa evine kaçırması gerek 😂
Bu durumu yaşadım. Arkadaştan öte olmayacağından emin olduğum kisi bana teklif etmişti fakat daha büyük bir travma yaşayacağını bilmiyordu. Dmfmf Sonra cidden arkadaş olduk ama içinde hala bir umut taşıyor sanırım. İlişki olarak biz diye bir şey görmesem de arkadaş olmayı kendi tercih etti ve iyi anlaşıyoruz 3 yıldır.
Onu dinler empati kurardım asla kirmazdim hissiyatim varsa bende ifade ederim kendimi yoksa arkadaşlığa devam.
Engellerim direkt ki başıma geldi her yerden engelledim insan arkadaşından hoşlanır mi çok ayıp
Şaşırırım tabi ki bir süre sessiz kalırım o an ne hissederim bilmiyorum 😅😅
Eğer aynı duyguları hissetmiyorsam arkadaşlığımı bitiririm.
Saçma şeyler ya. Sonradan oluşması çok zor gibi geliyor bana
Ben konuştum itiraf ettim kabul etti şimdi kimse yok
Biy daha konuşmam şonuçta akıdaşımdı bana ihanet etmiş şayılıy
ve bu gerçekten oldu arkadaşlığımızı bitirdim şimdi mailime not yolluyor
Arkadaşlığı sonlandırırım hemen.
Niye tepki vereyim sohbeti keserim sadece.
Arkadaşlıği bitiririm araya mesafe koyarim
Benim de ilgim varsa aynı şekilde tepki veririm
Hayatımdan çıkarırım.
Ben şok ben iptal ndjfjf
Şaşırırdım..
mesafe koyarım konuşmam
Kaçarak uzaklaşırım
Olmaz.
Hayatımdan çıkarırdım
Reddettim hep.
bende hoşlanıyorsam açılırım
Arkadaş olarak kalalım derim