Sanaldan arkadaş olarak muhabbet ettiğiniz kişi, bir anda sizden hoşlandığını itiraf etse ne yapardınız?

Sanaldan arkadaş olarak muhabbet ettiğiniz kişi, bir anda sizden hoşlandığını itiraf etse ne yapardınız?
Arkadaş uyumu mu sevgili çekimi mi var zamanla karşılıklı anlarlar zaten ve en önemlisi karşılıklı güven gelişmesi. Saygı, karakter uyumu, güven varsa, karşılıklı sevgi hissediliyorsa gerçek hayatta buluşurlar ancak o zaman sevgili olmaya karar verebilirler. Ben belki abartılı gelebilir ama gerçek hayatta görüşme öncesinde birbirine görüntü atmaya, görüntülü aramaya tamamen karşıyım, kötü niyetli çok insan var maalesef çünkü.
Bence buluşmadan önce garantiye almak adına görüntülü bir konuşma iyi olur gibi. :D Karşına kimin çıkacağını bilmen açısından en azından. Ya da hadi en kötü karşılıklı resim atın. :D
O aşamaya gelindi ise işler iyi gidiyor demektir karşılıklı güven ve rıza varsa tabi. Mantıklı😃
Yani muhabbet ediyorsam boş bir insan değildir, kafamız az çok bir yerden uyuşmuştur. Şans verilir aslında da, ben tecilimi bozdum, geri uzatmayı da düşünmüyorum. şu an tanışsam, konuşsak falan taş patlasın 3-4 aya askerim.
Walla sevgimi baya geçiririm karşıya, harbi yaşatırım o sevilmişlik hissini', Deeeeh, kimse kimseyi kandırmasın, 3-4 aylık çocuk için, kimse 6 ay beklemez awq
Ne gözle, ne kalple, ne de fiziksel olarak boynuzlanmaya, aldatılmaya niyetim yok. Güvenmiyorum.
Eyw
Rica ederim 😁
Bazı kızlara göre ille buluşmadan aşk olmuyor ilk buluşma yaşanıp hemen akşamında gerdeğe girmeleri lazım ancak öyle aşık olurlar. Bizim kızlara göre aşk cinsellik olmuş artık. insan fikrini sever karakterini sever bedenini yüzünü değil. Enerji falan demişte sevgili her daim yanında olmuyor işi oluyor mesajlasiyorsun bazen günlerce. Aşk bitiyor mu hayır daha çok konuşmak istiyor kızlar.
Yalnız senin bahsettiğin konu çok farklı. :D Gerdek vs. abartı oldu.
Sanaldan biriyle tanışıyorsun ve sonrasında hoşlanıyorsun. Şimdi o hoşlantının sevgi ve aşka dönüşmesi için buluşma olması şart. Yani sen daha kanlı canlı yüzünü görmediğin birini nasıl sevebiliyorsun?
Fikirler, karakterler vs. sence bunlar gerçekte o adamın ne olduğunu görmeden kesin karara varılacak kriterler mi? Rol yapıyor da olabilir belki?
Şu kısacık ömür de zaten yapabileceklerin sınırlıyken bir de zamanımızı chatgpt botuyla geçirecek halimiz yok diye düşünüyorum. :D
6 senelik ilişkide insanlar birbirinin yüzünü hep görüyor buluşuyor herşeyi yaşıyorlar yine de hala gerçek karakterini saklayan iyi rol yapan insanlar var. Evlilikte 20 sene 30 sene adam rol yapıyor. Bir insan kendi karakterini göstermeden izin vermeden anlayamazsın istersen buluş hiç ayrılma yatağından hiç çıkma fark etmez. Yüzüne hareketlerine bakarak bir insanı taniyamazsin. O insan sana taniman gerektiği kadarını söyler. Ayrıca telefon konuşması vs. Aramalar bir insana aşık olmak için yeterlidir. Bir insandan hoşlanıyorsun yüzünü görünce aşık oluyorsun ee? O insanın bedenine aşık olmuş oluyorsun karakterine değil. Tenine, yaşadığın cinselliğe aşık oluyorsun.
Bahsettiğim konu tam olarak bu. Sosyal medyadan hoslantı vs ilk bulusma derhal yapılıp gecesinde gerdeğe girmezlerse olmaz. Çünkü o kadar konuştun hoşlandın buluşunca aşık oldu bedenine durur mu? Durmaz. İlle o akşam bir seks yaşanması lazım. Yoksa aşık olmuyorlar. Bedene aşık olanlara göre böyle oluyor o işler.
Buluşmadigin seks yaşamadığın birine Chatgbt demen de ayrı komik. İlle tinder usulü date çıkıp gerdeğe girmenize gerek yok aşık olmak için. zaten böyle başlanan ilişkilerin ömrü 4 5 ay en fazla. Evlilik yaşanınca da 4 güne boşanıyorlar
Bence biraz da ön yargılardan kurtulmak lazım.
Konu neden sürekli sekse geliyor onu da anlamadım ama… Tinder usulü de demedim.. neyse 😅
Sizin kendi doğrunuz ve görüşünüz bu. Bana saygı duymak düşer. :)
Ön yargı değil bu. Gerçekler. Neden görmeden aşık olmadığınız belli. Güzelliğe yakışıklılığa aşık oluyorsunuz böyle insanlar. Sonra da iş yatakta bitiyor. Konunun oraya neden geldiğini gayet iyi biliyorsun. Bir insanla görüşmek için direten sonra da bedenine aşık olanların amacı cinselliktir. İster kabullenin ister kabullenmeyin. Görmeden aşık olmayanlar ilk buluşmada yatakta sonlanıyor.
Sanalda kimse kimseden hoşlanamaz bu imkansız, asla inanmam. Birinin birine duygu beslemesi için yan yana gelmesi lazım. İstersen 10 sene konuş eğer buluşmadıysan his beslemekten söz edilemez. Kısacası pek ciddiye almam.
Niye ki? :D Resmini gördüysen, muhabbetin de sarıyor ve muhabbet ediyorsan bence illa ki bir çekim olur. Ki başıma da geldi. :D
Ki bu sadece hoşlantı zaten. " Aşık oldum, çok seviyorum. " değil.
Aşk, hoşlantı falan bunlar enerji işidir. Öbür türlüsü ya o kişiyi sevmeye, beğenmeye ya da hayranlığa girer. Gerçekten his beslemek uzaktan uzağa olmaz :)
Muhakkak yan yana gelmek gerekir
E tabii ki, illa yan yana gelinecek zaten. :D Hoşlantı vs. olduysa en kısa zamanda buluşmak gerekiyor. :)
Yoksa bir anda sönüyor. :D
Aynen öyle😂
Hele de buluşmadan sevgili olunmamalı. Tamam sohbeti sarıyordur, beğeniyordur iki taraf da birbirini ama önce buluşup sonra karar verilmesi en iyisi
Zaten buluşmadan sevgili olan da ne bileyim. :D :D ( klavyeden yazdığım için emoji kıtlığı çekiyom. :/ )
Cevap
4Cevap
Hoşlantı bu, geçici bir hevesten ibaret. Olabilir. Ortam sanal ama insanlar gerçek. Ne kadar zamandır tanışıyoruz o arkadaşla o da mühim.
Ben ciddiye almazdım. sanaldan birbirini daha görmeden tanımadan ya da yeterince zaman geçirmeden bir insanın aşık olması zor. sadece etkilenmiş olabilir ama ben uzak dururdum bu aşk işlerine. arkadaş olarak devam etmek istediğimi söylerdim.
Dün burdan biriyle yaşadım. Hatta başka kişilerle konuştum ama geçmedi, sende hissettiğim sıcaklığı alamadım dedi. Daha önce de oldu böyle bir şey. Olabilir, daha yakın hissedebilir ama çok ciddi hisler olduğunu da düşünmüyorum
Bir cacık çıkmaz muhtemelen ordan. Çıkma teklifi gibi. Her şey doğal ve kendiliğinden olmalı. Aaa ben de senden hoşlanıyorum demesi düşük bir ihtimal karşı tarafın. İhtimal var ama düşük
Benim şu an bir ilişkim var ve ben kimseyle sohbet etmem karşı cins olarak. Biri gelip söylese takmam bile
Karşı cinsten arkadaşlık bekleyen erkek, sen bir numarasın :)
Ben onu arkadaş mertebesinde görmüşsem, konuşma pek devam edemez.
Olabilir çok şaşırmam açıkçası. İnsanız gayet doğal şeyler.
Çok doğal bir durum ancak olmayacak şeye anın demek de istemem
benden hoşandığını itiraf etti sonra foto istedi fotomu görünce boyum 1,60 mış ve kamuflaj giyiyormuşum diye laga luga yaptı
Reddeterdim arkadaştan sevgili olmaz
O iş yaş derdim.
Evlenme teklifi bile eden oldu.
yapmam bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?