Sizce neyapiyim ailemi dinliyim eşime mi GİDİYİM?

biz kaçarak evlendik birbizimi severek ailemiz sonradan bizi kabul etti düğün falan yaptik neyse biz eşimle baya bı kavga ediyorduk siidetle yaklaşmaya calsiti ben annemin evine geri döndüm annem gil gitme dedi yanımda kal veya babanın yanına git dedi ben dinlemedim gittim üstünden bı kaç ay geçti hamile olduğumu öğrendim eşim sorumsuz oyun oynamayi evde oturmayı çok sever bı işe gireyim yok eyer dir dir edersem ama yinede onu çok seviyorum biz iki hafta önce kavga ettik baya büyük bir şekilde şikayetçi oldum annemin yanına geldim annem bidaha oraya gitmiceksin eşimin ailesi ile de kavga ettim sonra ben aslında Hollanda otruyom annem dedi hollandaya git sığınma evinde kal orada çocuğunu doğur babam beni kizi olrk terk etti çocuğu aldirmiyom diye teyzem çocuğu aldircaksin diyor oda Hollanda da sığınma evine beni yerlestircekmis ama ben oraya gitmek istemiyorum eşimi seviyorum üvey babam bana bilet aldı 13 bin TL tuttu. Euro bazında olduğu icin ama annem dediki oraya gidersen hâkimi hellal etmem bidaha asla arkanda durmam diyor ama eşimi de çok seviyorum belki degsir diyorum bizimkiler değişmez diyor hamileyim bide neyapacam Perşembe sabahına biletimi aldi 1 günüm var sizce eşimin yanına mi gidiyim hollandayami
Güncellemeler
+1 yıl
Acil baieyelr diyin ihtiyacım var
Sizce neyapiyim ailemi dinliyim eşime mi GİDİYİM?