Dinimizde eşin ailesine maddi yardimi ve benim eşim?

Merhaba arkadaslar dinimizde eşin aileye yardimi söz konusu evet... Benim esimin aileside cok yokluk gormusler tamam uzucu bu ama benden ve esimden habersiz 4 adet altin bozdurdular kayinnabam her gun 100. Loralik icki iciyoe. tamam altinada eyvallah ama soylemelerini beklerdim bu konuda tartistik zaten ailesi ile... neyse gel gelelim esim 3 kardes bir tane kiz birtane de oglsn kardesi var kardesleri erkek 20 kiz 22 yasinda ve evde oturuyolar sadece film tv izliyolar esimde bizim dugun ve nişan kredimizi oduyor aylik 5000 lira para aliyor ama zor sartlarda calisyor kendisi aylik 1000 lirada ailesine yolluyor geriye bize 1000 lira kaliyor ben bu duruma sinir oluyorum ailesi ne dugunde ne nisanda zerrebkadar yardmci olmadilar dugunune 3 ay kala buzdolabi aldirdilar esime esim yillardir ailesine yardim ediyor maddi olarak ve evlendik hala boyle 1000 lira ck fazla degil mi arkadaslr neymis durumlari kotuymus babasi gunluk 100 liralik icmesin o zaman ve ev kirasi odemiyolar kendi arabasi var adamin 36 milyarlik ben ne yapaym ya biktim bu durumdan artik esim daha kendi borcumuzu bile oduyemiyor
Dinimizde eşin ailesine maddi yardimi ve benim eşim?