Eşimin zengin ailesi neden bize maddi manevi hiç destek olmuyor, sorun bende mi onlarda mı?

biz evlendigimizden beri eşimin ailesi maddi olarak geçtim manevi olarakta hiç yardımcı olmuyorlar bize evimiz yok kiradayiz birkez olsun yardım etmediler onuda geçtim tedavi olduk paramız yetmedi yeri geldi onada yardım etmediler ev almak istiyoruz mesela onada etmiyorlar ailesi çalışıyorlar ikisinde evi arabası var birikimleri var birşeyde yaptıkları yok esim para bikere istedi terslediler oda evde yiyecek yoktu onun. İçindi ondan öncede çok şeyler yaptılar tüp Bebek tedavisi olduk bir TL vermediler sadece veririz dediler sonra inkar ettiler demedik öyle diye neyse dedik busefer mesela eşim diyor ev almak istiyorum yazilmayi vs hiç sesleri çıkmıyor evin tek oğlu ya hicmi sevmiyorsunuz siz evladinizi ya dugununude kendi yaptı eşim buna rağmen üstündekileri de aldılar kirayida eşya parasinida buna yıktılar bazen evde aç kaldık söyledik borç veririm dediler bazen böyle aklıma geliyor söyledikleri yaptıkları şeyler neden ya diyorum bazı insanların kaynanası evine gelirken dolu dolu gelir yardım eder çok görüyorum öylelerini benimkinde hiç yok huy ben yemeğindede değilim tedavide bile evime gelip bir tas çorba yapmadı gaddar hadi ben el kiziyimda oglunadami acimiyor o süreç çok zordu komşuları hep yolladı yemek vs temizlik bile yapamiyorken eşim yaptı benim şimdi hakmi bunlar hasta olsa bakmak bile içimden gelmiyor kendi rezil olduki ben olmadım mahalleli konustu onu hep gaddarlığını kızlarina şimdi borç altin verecekmiş hanımefendi nediyim ya adamına denk gelemedim zamanında çok iyiydim bir tarçın istedim evde olmasına rağmen yok dedi Allah sorsun onlar menemen yaparken konserveyle benim evimde hicbirsey yoktu gördü bir kavanoz istedim bana ancaa yetiyor dedi bende mesafeli davraniyorum artık eşim olmasa gitmem bile

Güncellemeler
3 ay
ve kaynanam dediki altın verdim kızima kıyamadim ona diyor birde benim yüzüme utanmadan borç vermismiste geri alacakmista içimden çok şey demek geçti söyle şuna diye zor tuttum kendimi bir şey desem eşim evde tartışacak benimle oyuzden içime attım madem yardım edeceksin oğluna zamanında nie etmedin diyecektim sinirden kasıldim bir şey demedim tabi bize gelince para yok tabi fakirler sinir oluyorum keşke eşim evlatlık ciksada kurtulsam şunlardan
Eşimin zengin ailesi neden bize maddi manevi hiç destek olmuyor, sorun bende mi onlarda mı?