Eşim neden hep ailesinin tarafını tutuyor, maddi manevi beni ikinci plana atıyor sizce normal mi?

Bugün ailesine gitmem için sürekli ısrar etti istemiyorum belki dimi sabahın köründe kalktım onun annesine gittim neyse kahvaltı vs yaptık kendisi çalışıyor benim zoruma gidiyor gitmek görmek dahi istemiyorum aslında bana dedi ya ben kıyamadım verdim kızıma bozdurdum altın diye Araba yükseltceklermiş ona önemli bir şey de değil ben tüp bebek yaptım bir TL vermedi bana yardım etmedi gelip de yanımda bile durmadı hastane o derecede sinir bozucu gitmek içimden hiç gelmedi aslında eşime hayır desem kavga ederdi zehir olurdu günüm mecbur ettim gittim işten gelene kadar oturdum iş çıkışı otobüs bulamadı sırılsıklam olmuş babasını aradı tabi babası gitmek istemedi bekledi durdu en son bindi geldi gelirken yolda tutturdu benim kendi ailemi arayıp oraya çağırıcakmışım oturmaya ev benim değil ki niye arıyım annen arasın dedim gitmiş ayrı odada oğluna onun numarasını sildim diyor sanki duymuycam babamlar gelemedi tabi biz gittik sonra akşam geri oturmaya gittik oraya ama ne bilim ya eşim sürekli herkese böyle para saçtı çocuklara 200 TL verdi ya 2 yaşındaki çocuğa siz düşünün yeğenine 500 felan yani sinir oldum bana gelince hiç ne romantiklik ne hediye var bize gelince herkes para mı sıçıyoruz diyor ayrımcılık değil de ne bu kendi evladına cimrilik yapan ilk kez böyle insanlar gördüm ben kayınpederim bana harçlık bile vermedi o derece yani bizim sülaleye gelince eşim ikna etti yorgunum vs diye niye ben sanki eşek miyim eve gelince de uyudu hemen evde saç kurutma makinesi kullanılmıştı eve uğradıydı bugün yağmurlu havada saçını yıkamış kurutmuş sizce yalan mı şüpheleniyorum yavaştan

Eşim neden hep ailesinin tarafını tutuyor, maddi manevi beni ikinci plana atıyor sizce normal mi?