Eşim neden daha fedakar olan benim ailemi beğenmiyor, ailesiyle kalmamı istiyor ama benimkilerle görüşmeme bozuluyor mu?

İki senelik evliyim görücü usülü evlendik. İlk aylar ailesiyle yaşamak zorunda bırakıldım. Annesi herseyi karisma biri babası da cimri bir adam… böyle oldugklsri halde ben idare ettim. O benim ailemi haftada bir defa gördügü halde laf söylüyor.. küsür ariyor sanki. Kendi ailesinin kusurlarını örtmek için. Sonra bana diyorki benim aieleme çok sabrediyormuş 😅 ya dedim sen benim yerimde olsan Demekki günler gecricekmissin dedim … benim alldem de kalamk istemez rahat edemiyormuş beyefendi ama istiyor ben ailesiyle kalayım gönlerce 😏 kendi ailesi uzak Şu an benimkilerde çok görüşürüz. Yani haftada bir annemle iki haftada bir avlamgille. Bu ona çok geliyor 🤨 gelseler bile kimse onun parasını yemiyor bende çalışına bir insanım. Ailem gelse bile eli boş gelmez bunuda dokuz gibi biliyor.. kendi ailesi evimize çöp almadı !! Benim ailem maddi manevi destek oluyor. Babası daha çok eşimin üzerine borç yapar. Araba aldı mesela eşimin üzerinden … daha ne demek gerekiyor buna. Cekemezlikmi anlamıyorum..

Eşim neden daha fedakar olan benim ailemi beğenmiyor, ailesiyle kalmamı istiyor ama benimkilerle görüşmeme bozuluyor mu?