Eşim ailesine kefil olmamı istiyor?

Eşimin ailesi fuzul eve yazıldı araba alacaklar.( biz kirada oturuyoruz bize yardımcı olmak varken kendilerine 0 araba almayı tercih ettiler) kayınpederimden kefil istediler eşim ben kefil olurum dedi ama firma benim rızamın olduğuna dair gelip imza atmamı istedi bende kefil olmam dedim sonuçta ne kadar güvenicem firmaya dün eşim babasını arayıp istemediğimi demiş babasıda tamam deyip yüzüne kapamış sonra akşam annesi aradı ağlıyor babasıda ağlıyormuş ben nasıl böyle birley yapıp yanlarında olmamışım her ne kadar kayınpederime ödeyeceği konusunda güvensemde firmaya güvenmem ne olur ne olmaz kendimi de düşünmek zorundayım ha bu arada kayınvalidem kefil olmadım diye nasıl böyle bir şey yapar dedi evlendiğimizde bana 2nci el Ocak ve fırın alıp koydular evlendikten 1 ay sonra kendinin bütün beyaz eşyalarını 0ladı ben hiç niye bana böyle yaptınız diye ağzımı bile açmadım ( ve başka bir çok şey). Şimdi hafta sonu bizi çağırcakmış konuşacaklarmış arama mesafe koyucaklarmış eşim duyunca bana kızdı sabaha kadar ağladım gözlerim şişti şimdi kim haklı bana akıl verin lütfen

Güncellemeler
1 yıl
Ha bu arada ben ev konusunu açtığımda eşinin ailesi her ne kadar ev almak zorundaysa benim babamda diğer dairesinde bizi oturtmak zorundaymış ( babam eşimi işe aldı, dini nikahta umre hediyesi bile etti ve yanımızda destekçi) ama hiç bunları görmüyor eşim onun aile ev almadıysa benim ailem bana ev vermek zorundaymış.
Eşim ailesine kefil olmamı istiyor?