Karımı ailesinden uzak tutarak hata mı ediyorum?

Karımla aileler zoruyla evlendik. İlk başta beni sevmesede zamanla kendimi ona sevdirdim ve bir aile olmayı başardık. Kendisi daha 22 yaşında.
1 bebeğimiz var. Kendisi yemek yapmayı bilmiyordu öğrettim hesap kitap yapmayı bilmiyordu dışarda tek başına durmayı pazarlık yapmayı bir de misafir ağırlamayı bilmiyordu. Zamanla hepsini ona yavaş yavaş öğrettim 2 sene içerisinde. Evine, evladımıza, bana karşı tam olması gerektiği gibi. Ben huzurluyum. Bir sorunum var sadece.
Evli Ablası sürekli ondan yararlanıp yiyip içiyor hesabı her seferinde ona kitliyor. Evde ki bazı eşyaları ona veriyor.
Bir kere işten erken geldim. Anahtarla içeri girdim içerde oturup sohbet ediyorlardı." Erkek milletine yaranilmiyor kendini uzme yorma ye iç keyfine bak" gibi bir cumlesini duydum.
Huyu değişti karımın. Buna katlanamiyorum.
Normal mi? Onunla konuşup artık ailenle görüşme özellikle o ablanla dedim ağladı içim acıdı pişman oldum hata mı ettim. Biraz saf biri
Ben karımı seviyorum. Ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Söylediklerinizi dikkate almaya çalışacağım.
Karımı ailesinden uzak tutarak hata mı ediyorum?
Cevapla