Eşimin ailesine mesafeliyim iyi yapiyomuyum?

Evet cok farkli aile kulturlerinden geldik. Esimin ailesi cok kalabalik, Sürekli Sadece akraba ailece ici görusen tipler ve evden disari pek cikmazlar. 3aylik evliyim simdi ve bir Cok olay atlattik. Kaynanam ev hanimi anmem calisan memur. Nisanlilik suresinde cok kafa agrittilar, kaynanam surekli gelmiyosun gitmiyosun diye laf atti kötu sekilde olmasa bile. Yeri geldi cok surat astigida oldu ben uinede hep saygili oldum. Görumcem benden cok butuk yasca samimi gibi davranir ama cokta soguktur. Bugune kadar nadir bana bi iltifat iyi bisey söyledigni hatirlarim. Görustugmuzde cok konusur vs ama yinede isinamiyorum Hic birinede. Ona rahmen saygili olmaya calisiyorum.

Evlendik kaynanam sessiz bi tip olmasina ragmen ” artik oglum Ahmetde cok gelemez” gibi seyler söyledi nerdeyse aglicak oglu evlendi diye. Görustugmuzdede Esimin yanindan kalktigimda hemen dibine sokuluyo bu beni cok rahatsiz ediyo. Esimin ailesi sınır nedir cok bilmiyolar.

Calisan insanim 2 gun haftasonum har: kayinvalidem istiyo illa her hadta cuma gelelim cunku görumcem kaynim geliyo.. ramazan da ust uste 2 gun görusup esimle Hic vakit geciremedigmiz oldu. Esim köpru olamiyo kac kez konustuk kavga ettik.

Bomba pazartesi gunu ben evde yokken aksam 9da gelmis bize ben sıkıldım diye… 20 dk falan oturmis gitmis ama öyle cat kapi gelmesi okadar rahatsiz ettiki esimle buyuk kacga ettik. Esim ben kovamam diyo bekde kov demiyorum ama cat kapi kimse bu devirde özelikle buyuk sehirde gelmez diyorum..

Fazla icli disli olmak istemedim Hic bi zaman ama her hafta kayinvalideme gidince ister istemez öyle oluyo insan. Kaynanam kendi evinde bile arada su getir pnu getir bunu getir. Zaten gittigimde hep mitfaktayim. Esime kendin git hep ben gelmek istemiyorum diyorum anlamiyo fazla gitmiyo.

Dugunumde ve kina önceside hepside bana soguk ve umursamaz davrandilar ve bunu asla unutmocam. Kaynim daha dugun hediyesini bile vermedi aldim diyip. Son derece cahil buluyorum ve bu zorlastirilmis evlenince tum aileyle evleniyosyn bana göre degil. Öyle buyumedim. Kimsenin anneside kendisinin ki gibi olunmuyo kardeslerde öyle.

huzuru uzak dyrarak buluyorum cunku bana kafa agrisindan baska Hic bisey vermediler. Siz olsaniz ic huzurunuzu nasil korurdunuz?

Eşimin ailesine mesafeliyim iyi yapiyomuyum?