Öğretmenine aşık olmak yanlış biliyorum ama bunu seçemedim ve şimdi de aşamıyorum napıcam?

19 yaşındayım. geçen yıl sınava hazırlanırken gittiğim dershanede bir dersimize giren öğretmenimiz vardı. ismine şimdilik deniz diyeceğim içimden öyle geldi. deniz hoca şu an 29 yaşında. baktığınızda öyle inanılmaz yakışıklı bir adam değil. yani etkilendiğim yönü bu değil onu anlatmaya çalışıyorum. fikirleri, dünya görüşü, inançları, felsefi ve edebi yönü... üstelik sayısal derslerimden birine giriyordu. bazı hocalar komiklerdir evet ama bu hocanın mizahı o kadar seviyeli ve entelektüeldi ki, diksiyonu youtube'dan bilirsiniz belki mennan şahin seviyesinde iyiydi. çok fazla kitap okurdu, kadınlarla olan iletişimi inanılmaz hoşuma giderdi. hayatımda bir çok şeye başka açıdan bakmaya onun sayesinde başladım. inanılmaz zeki bir adamdı bunu 30 saniyelik sohbetinizde anlardınız. kız öğrencilere ışıl ışıl umut dolu bakardı. çünkü doğuda kötü bir bölgede çalışmış ve orada kızların bizim gibi gülümseyemediğini çünkü zor şeyler yaşadıklarını söylerdi. etik değerleri o kadar güzeldir ki öğrencisiyle alakalı asla benim gibi düşünceleri olamaz. asla ondan hislerime bir karşılık beklemedim beklemeyeceğim de. zaten belli de etmedim. fen lisesi öğrencisi olarak hocalarla haşır neşirdim ve deniz hoca benim hayatımın dönüm noktası oldu. şimdi güzel bir meslek için hayatımı kuruyorum. ama o öğretmenimi aşamıyorum hala iletişimdeyiz. onu aşamadığım için yaşıtlarımın bana olan ilgisi çok yavan geliyor. kimse beni onun kadar büyüleyemiyor. kimse onun kadar iyi değil çünkü. napıcam ben böyle sonsuza kadar deniz hoca gibi birini bekleyip çürüyecek miyim? lütfen bir çözüm yolu önerin...
Öğretmenine aşık olmak yanlış biliyorum ama bunu seçemedim ve şimdi de aşamıyorum napıcam?