Senelerce bir öğretmene aşık kalmak?

7 yıldır seviyorum kendisini aramızda 13 yaş var ben universtedeyim o başka bir okulda öğretmenlik yapıyor evli değil zaten bu yüzden sevmeye devam ediyorum senelerdir onu unutamadım karşıma çıkanlar olmasına rağmen sürekli kendimi yıpratıyorum her şey imkansız diye diye ona şiirler yazıyorum şimdilik sosyal medyadan takiplesiyoruz ama konuşmuyoruz onun nasıl ilgisini çekeceğimi bilmiyorum beni sever sevdiği bir öğrencisi idim eskiden ve birkaç kez okuluna görmeye gittim anlaması için elimden ne geliyorsa yaptım ama anlamadı muhtemelen son günlerde acayip itiraf edesim var itiraf edersem iletişimini keser diye çok korkuyorum ne yapmaliyim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Taş gibi demek sıfat olarak dış görünüş için söylenir o zaman bunu cumlende belirteceksin anlatım bozukluğu yapmayacaksın cümle kurmayı öğren de öyle çık karşıma bana yorum yap o kriterler bakalım sende var mı ki karşındaki kız sana baksın 😀 Bir de sevgiyi sevdayı bilmeyen birine denk düşersen anca mutlu olursun sen en azından benim hissettiklerim temiz ve saf sen o sevgiyi hiçbir zaman yaşayamayacaksin bu zihniyetin yüzünden 😀
Senelerce bir öğretmene aşık kalmak?