Yıllarca bir öğretmene aşık olmak. Ne yapacağım?

Ortaokuldaydım, bir gün okula yeni bir öğretmen geldi ve ben ondan ilk görüşte etkilendim. Yakışıklıydı, hoştu ve resim öğretmeniydi ki ben de resme tutkun biriydim. Bu adam gelince daha da ilgim artmaya başladı. Doğal olarak beni farketti ve derslerde benimle fazla ilgilenmeye başladı. Okul hayatım sayesinde renklendi, çok mutluydum. Onun dersini özlemle bekliyordum, onu görünce heyecanlanıyordum. Aramızda resimle ilgili de olsa bolca sohbet geçerdi.

Liseye başladıktansonra eski okula bir kaç kez uğradım ama ayrılmıştı.Onu bir daha göremedim. Lisede çok sık olmasa da ara ara onu düşünüp özlüyordum. Mezun olmaya yakın çalıştığı okulu öğrendim ve okulla iletişime geçip mail adresimi bıraktım. Bir süre sonra msnde yazışmaya başladık. Çoğunlukla resimle ilgiliydi konuşmalar, kısaydı. o arada üniversiteye başladım ve ara ara msnde denk geldikçe devam ettik, dklar saatlere uzadı. Evlenmiş olduğunu öğrendim. Şaşırsam da devam ettim . Benimle konuşmaktan sıkılırsa diye korkarken bir çok kez benimle yazışmaktan çok keyif aldığını dile getiriyordu. Bir kaç fotoğrafımı da görmüştü, arada ne kadar büyüdüğümü, görse tanıyamayacağını, güzelleşmiş olduğumu vs söylüyordu. Bir gün de yüzyüze sohbet etmek ister miyim diye sordu, neden olmasın dedim. Buluştuk, nadir de olsa buluşmaların devamı geldi. Ona olan ilgimin kafasını karıştırdığını söylüyordu. Kısacası o da bana alışmaya başladı. Sohbetimizin iyice derinleşmeye başladığı zamanlarda ben boş bulunup itiraf ettim. Çocuk yaşta ondan hoşlanmam ve bunun yıllarca sürmesine çok şaşırdı. Hitap ederken sizli bizliydim ben, bu da aramıza bir duvar koyuyordu. Onu çektiğimi, benimle vakit geçirmeyi çok istediğini söylüyordu. Sevgilim olduğu zamanlarda bile ona olan heyecanım hafif yatışsa da asla geçmemişti. Evliydi, gittiği yere kadar gitsin dersen görüşmeye devam edelim dedi onun da hisleri yoğunlaşmaya başlayınca. Çok düşündüm. Artık üniversitenin sonlarındaydım. Hislerim yine aynıydı O sıra hayatıma biri girdi ve son anda onunla yasak bir ilişkiden kendimi alıkoydum. Şimdi iletişimimizi kesin olarak sonlandırmış bulunuyoruz.

Her ne kadar kafamda artık netleştirmiş olsam da, uzun bir geçmiş bu... 10 yılı aşkın süren bu aşkı nasıl yorumlarsınız.? Nerdeyse hayatımın yarısını bu adama aşık bir şekilde geçirdim, hem de onun hiç haberi olmadan, neden geçmedi.. Benden 13 yaş büyük olmasına rağmen ben nasıl böyle sevebildim, unutamadım hiç anlayamadım.. Ve garip bir durum olduğundan kimselere bahsedip içimi dökemedim..

Çok uzun oldu ama eğer okuyan ve düşüncelerini yazan olursa çok sevinirim.
Yıllarca bir öğretmene aşık olmak. Ne yapacağım?