En sevdiğim öğretmenime aşık oldum ne yapmalıyım?

aramızda tam 20 yaş var, evli ve çocuğu da var yani imkansız ve yanlış olduğunu biliyorum
bana karsı birsey bana karşı bir şey hissetmesininde cok anormal olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil sapık degil (zaten esi var aldatmaz esini) ama duygularıma engel olamıyorum
ruh eşiyiz resmen aynı yaşta olsaydık evlenirdik, belki severdi beni
Ama ben onun için sadece bir öğrenciyim benim gibi sevdiği yüzlerce öğrencisi vardır
Yani en azından beni iyi bi öğrenci olarak hatırlamasını unutmamasını isterim ama başarılı da değilim
Ve bunu öğrenirse çok hayal kırıklığına uğrar favori öğrencilerinden biriyim çünkü
Onunla sarılmayı çok isterdim çünkü sarılacak kimsem yok sarılsa ve beni teselli etse yeterli bana ama hemcinsi olmadığım için anlayışla karşılayacağını sanmıyorum
surekli goz goze de geliyoruz bakıslarımı kacırmaya calısıyorum
Bana cok farklı bakıyor ve yanımda da farklı davranıyor buyuk ihtimal ona ilgimi fark etti ve ona hislerim komik veya tatlı geldigi icin bilerek boyle davraniyor konusurken hep eğilerek gozlerime bakiyo bilerek cok utanıyorum ve o bilmemezlikten geliyo
gerçekten cok iyi birisi
Sevmemem lazım
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime odaklanmak zorundayim
notlarımda baya dustu sizce ona baskasına asıkmısım gibi anlatıp nasıl aklımdan cıkarıp derslere odaklanacagım hakkında tavsiye istemeli miyim?
Hem konusmusta olurum
ne yapmam gerek bilmiyorum
En sevdiğim öğretmenime aşık oldum ne yapmalıyım?