Bu yıl dersimize girmeye başladı ilk gördüğüm anda çok farklı birisi olduğunu anlamıştım o da benim adımı ilk günden öğrenmişti aramızda resmen bi kimya var, içimdeki his giderek artsa da artık onu sadece sevdiğim bir “öğretmen” olarak görmeye çalışıyorum en azından deniyorum çünkü aramızda 20 yaş var, evli eşini seviyo ve küçük çocuğu var hatta çocuğu benle çok iyi anlaşıyo okula geldiğinde konuşuyoruz yanıma getiriyo bazen
bana karsı birsey hissetmesinin anormal olacagını biliyorum zaten hissetse korkardım ve subyancı da degil ama duygularıma engel olamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum evli birine o gözle baktığım için ve hocanın iyi niyetini yanlış yorumladığım için ama ruh eşiyiz resmen hobilerimiz kişiliğimiz mizahımız en sevdiğimiz film, dizi, siyasi görüşlerimiz, tuttuğumuz takım herşeyimiz aynı
aynı yaşta olsaydık ne kadar engel olsa da severdim
Ama ben onun için sadece sevdiği bir öğrenciyim benim gibi sevdiği yüzlerce öğrencisi vardır
Ve hislerimi fark ederse çok hayal kırıklığına uğrar beni kızı olarak görüyo çünkü
Bana cok farklı bakıyor ve yanımda da farklı davranıyor ne zaman onunla yakın mesafeden konuşsam okadar heyecanlanıyorum ki verdiği cevabı dinlemiyorum bile gözlerine bakarken resmen parlıyor gözleri ve üstüme gelerek dinliyo çok utanıyorum o büyük ihtimal bunun farkında bile olmuyo
Belki davranıslarım ona komik geldigi icin bilerek boyle davraniyor olabilir zeki birisi çünkü
Seneye yksye giricem ve derslerime odaklanıp başarılı olmam gerek onu da gururlandırmak istiyorum
Ama hislerim yüzünden odaklanamıyorum derslerime aklım fikrim onda tüm gün
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar