Biliyorum ki içinde olduğum bu durum asla film ve dizilerde ki gibi değil bir insanın bile bile kendine bunu yapması da ayrı bir mevzu ben bunları bazen kendime bile itiraf edemiyorum ama bunları anlatabilecek akıl alabileceğim kimsem yok ne bir arkadaşım ne bir dostum. Ben irem derslerime ilk okuldan beri düşkün bir kızım orta okulda bir çocuktan etkilendim diye biraz sanmıştım liseye geçince toparlamıştım hele ki aşık olduğum ya da aşık olduğumu sandığım hocamın dersi , o ders için günler öncesinden hazırlık yapıyordum yani şu an okul yok ama gelecek sene yapmayı düşünüyorum yine 2 saatlikte olsa önemliydi benim için derslerime daha çok önem vermemin sebebi kendi içimde onun takdirini almak normalde matematik dersine kafası basmayan bir ahmaktım orta okulun son zamanları ama şimdi 90 falan alıyorum hocam haberdar oluyor ve kendimce gözündeki değer yükseldi diyorum ama ortada bir değer de yok her neyse adamı deli gibi istiyorum o kadar çok seviyorum ki yani görünce dayanamıyorum sarılmak istiyorum sarılamıyorum tabiki bana kızı gözüyle yaklaşıyor hatta bunu dile de getiriyor herşeyin farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor örneğin bu sene dersime girmedi haliyle çok vakit geçirmedim onunla bazen soru sorma bahanesiyle gittim yanına bazen de öylesine sohbet etmeye arada naber irem der geçerdi bu bile beni hafta boyu mutlu etmeye yeterdi yardımınıza çok ihtiyacım var buraya kadar okuduysanız da teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer