Öğretmenine aşık oldum unutamıyorum ne yapmalıyım?

aramızda 20 yaş var, evli eşini seviyo ve çocuğu da var güzel bi ailesi var bunu aşk olarak tanımlamayı sevmiyorum çünkü ben çok farklı bir anlam yükledim
bana karsı birsey hissetmesinin anormal olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil sapık veya pedof1li degil ama duygularıma engel olamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum evli birine o gözle baktığım için ve hocanın iyi niyetini yanlış yorumladığım için ama ruh eşiyiz resmen hobilerimiz kişiliğimiz mizahımız en sevdiğimiz film, dizi, görüşlerimiz herşeyimiz aynı, aramızda bi çekim var sanki
aynı yaşta olsaydık peşini bırakmazdım ama zaten güzel olan her şey yasaktır genelde
Ama ben onun için sadece sevdiği bir öğrenciyim benim gibi sevdiği yüzlerce öğrencisi vardır
Ve hislerimi fark ederse çok hayal kırıklığına uğrar beni kızı olarak görüyo çünkü
Okulda surekli goz goze geliyoduk yakın olmadan once
Bana cok farklı bakıyor ve yanımda da farklı davranıyor ne zaman onunla yakın mesafeden konuşsam okadar heyecanlanıyorum ki verdiği cevabı hatırlamıyorum bile gözlerine bakarken resmen parlıyor gözleri ve üstüme gelerek dinliyo çok utanıyorum o büyük ihtimal bunun farkında bile olmuyo
Belki ona hislerim komik geldigi icin bilerek boyle davraniyor olabilir
Çok mükemmel birisi ama sevemem onu
Sınav senem olduğu için derslerime odaklanmam gerek ama onu normal bi öğretmen olarak görüp o halde sevebilmeyi çok istiyorum çünkü yakınız ama bunu başaramıyorum, uzaklaşmak ta istemiyorum çünkü benim çok fazla sorunum var ve o hayatta olma sebebim neredeyse
Ne yapmalıyım?
Öğretmenine aşık oldum unutamıyorum ne yapmalıyım?