Siz olsanız ne yapardınız tahminim doğrumu sizce?

Merhaba arkadaşlar bu gun 1.5 yıllık sevgilim var başka şehirde yaşıyor yanıma geldi otururken bi anda ecz Esra die bi kız aradı hemen heyecan yaptı meşgule attı kısıtlayan biri değilim ark olabilir ama hiç bahsetmedigi için biraz suphelendim zor zekat arattım ve hoporlere almasını istedim hoparlöre alınmış gibi aradı kız açınca kulağına tutu sesi kıstı bana dinletmedi ve kızla çok rahat konuşuyordu nerdesin vs sanki kız hesap soruyor da cevaplıyo konuşmayı uzatmamaya çalışıyor gibiydi bende ordan bağırdım kimle konuşuyorsun askım die Buda hemen kızın yüzüne kapattı kızın sesini duyurmadı ve whataaptan mesaj geliyor şifresini bilmediğim için actırmıyor ve kız pes pese arıyor 5 kere aradı meşgule alıyor zorla actırdım hoparlöre al dedim gene almadı kıza kız arkadaşımın yanındayım seni sonra ararım dedi kız daha arıyor ben orada ayrıldım geldim sanırım yaşadığı şehirde başka biriyle flört veya sevgili f*ck olarak bile konuşuyor olabilir şu an hayatımın şokunu yaşıyorum ve çok asıgım sizce yenilir yutulur bisey değil muhtemelen aldatıyor yoksa dediğine göre ben mi abartıyorum
Siz olsanız ne yapardınız tahminim doğrumu sizce?