Siz olsaniz ne yapardiniz hakli degilmiyim?

Esimle kavga ettim 2 senelik evliyiz.. tartismamiz böyle basladi bizim kaloriferler calismiyor yani yaninca hic sönmiyor esiminde aleti var bütün odaninkini kapatti.. bir parcayi siparis verdi onu yenilicek kendisi yapmadigi icin o arkadasi cagriCKti hic yakmadik düsünün… bende bu hafta üc kere sordum arkadasina yazdin mi.. ha bugün ha yarin dedi.. bende artik dondum zTen bir yeri yaksak yeterli.. bugün yemek masasindA artik sinirlendim ara dedim.. ne bu cimrilkk falan dedim.. o sofrayi yemin ediom dagitti.. üstüme yürüdü.. ben cimrimiyim falan dedi senin icin neler yapiyorsum senin icin calisiyorum dedi her dedigini yapiyorum sen benim sirtimdan besleniyorsun dedi.. bu arada bende calisiyorum.. git burdan dedim yok sen git dedi.. disari ciktim bi kere aradi daha aramadi 3 saat yoktum beni cok mu merak ettin sorunca. Hemen yok dedi zaten bi kere aradi.. eve gelim ilk cümlesi… ben beklemiyordum gelmeni..

esim tamam yapiyor bana bazi seyleri ama esim hep bilgisayarin basinda bAna hic vakit bulamiyor bende hep susuyorum her yere tek gidiyorum… tatile götürüyor bol bol beni.. ama hersey dengede lazim.. sonra bugünfe kaliför yüzünden bagirdi… ne yapmaliyim? Cok sabirliyim

Siz olsaniz ne yapardiniz hakli degilmiyim?