Birine bağlanmak sizi korkutur mu?

#SelamGençlik 🍀🍀
İşte arzuladığım soru 😅😅
Bende bağlanma korkusu ve beceriksizliği var. İlk gençliğimden beri bir erkeğe biraz yakınlık duysam kalben ve mental olarak içimde çok şiddetli bir hırs ve rekabet hissediyorum o erkeğe karşı. Bu tuhaf duygumu nasıl tarif edebilirim? O erkeği kendime bir rakip gibi görüyorum ve O'nunla rekabete giriyorum içten içe! Dolaylı olarak aşk, sevgi, bağlılık, sadakat hak getire! Ben biriyle rekabet etmezsem o zaman samimiyetimle söylüyorum bunu cidden bağlanmışım demektir. Ve bir şey söyleyeyim mi? Ben erkeklerle rekabet etmeye bayılıyorum!! 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bağlanmak korkutmaz aksine cesaret ister. Bağlamaya korkan birine baglananda acı çekmeye mahkum oluyor. Bir taraf yanarken, diğer taraf su olmaktan korkuyor. O yüzden etraf kalbi kırık insanlarla dolu.
Hayır korkutmuyor, yıllardır bağlıyım ve alıştım sanırım.
Yanlış kişiye bağlanmak korkutucu
Fazlasıyla
Hayır istemem zaten
Korkutmuyor bağlanmam fazla kolay oluyor gibi hatta keşke bırakmak da aynı şekilde ilerleseydi diyorum bazen ya da bağlanmak zorlaşsa
Korkmuyorum
Ama Yanlış kişiye bağlanmak korkutuyor
Ve yaşıtlarım pekde akıllı değil maalesef
He ben ne kadar akilliyim orasida muamma
valla bağlanma korkum var özellikle iple. filmlerde görüyoz bıçakla falan kesiyolar kurtulmak için ama sanırıom öyle bi şansımız olmaz ya :(
Korkmam ama hergun dua ederim gitmesin diye iyi niyetli olduğum halde gidiyorsa nasip değil der unutmaya calisirim
Seviyormuş gibi yapanlar oldugu sürece evet korkutuyor
Korkmam ve korkuyla kendimi inkar etmem.
Hissettiğimin getirdiklerini kabullenirim bir anlık mutluluk için
Evet korkutucu onun için bağlanmamaya özen gösteriyorum
Hayır duygusuz olduğum için fark etmiyor zaten kolay bağlanamıyorum
Bağlanmak ya da birinin bana bağlanması korktuğum bir şeydir
Nope bağlandığım insanın bana bağlanmamasi korkutur
Korkutmuyor.
Bağlandığım kişi kıymetli, harika bir insan daha da bağlanasım geliyor.
Elbette.. Tanımadan bağlanmak daha kötü bir şey.. Bir de tutsak gibi olursun öyle de..
Bağlanmayı geç ilişki yaşamak bile beni korkutuyor muhabbeti bir ileriye taşıdıkları zaman konuşmayı hemen kesiyorum
Yo yo yo yoHiç olmadı
Korkutmazda hani insan istemsizce baglanir zaten amma can yakar.. onu kaybedince fazlasiyla can yakar 😒
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş