İyi akşamlar!!!
Birine bağlandığınızı ya da iyice alıştığınızı hissetmek sizi korkutur mu...✔

#Acid_Qeenn.🌺
İyi akşamlar!!!
Birine bağlandığınızı ya da iyice alıştığınızı hissetmek sizi korkutur mu...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Evet, kendimi durdurma gereksinimi duyuyorum çünkü her an her şeyin olabileceğini gördüm ve bu ihtimal hep aklımın bir köşesinde oluyor artık ister istemez. O yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorum, zamana yaya yaya...
Bu karşımda ki kişiyede bağlı tabi...
Korkutmaz ama bile bile de kuyuya atlamak oluyor. Çünkü bir gün gidiyorlar nasıl olsa. O yüzden uzak durmak iyi geliyor. Güvenim kalmadı artık kimseye bu konuda. Yolun yarısı hayatımda bunu öğrendim. Çapkın olsan daha iyi olurdu diyen arkadaşlarım bile oldu ama ben çapkın olmadım işte. Sevgiyi harcattilar o kadar.
Korkmuyorum.. Korktuğum şey, o insana yakışan şeyin aslında k*hpelik olduğunu, benim de bundan habersiz olarak tutulmam..
Yoksa birini sevip ona kendimi adamak korkulacak şey değil.. Buna değsin yeterki..
Hayır korkutmaz. Zaten insanın elinde olan bir şey değil ki bu. Bazen farkedemiyorsun bile.. Çoktan alışmış oluyorsun. Bazen korkmakta fayda etmiyor.
Cevap
38Cevap
Kimseye bağlanmadığım için hayır
Detaydaki görsel her şeyi anlatmış aslında...
İnsan hiç aşka inanmazken, ben aşık olmam derken...
birden karşısına öyle birisi çıkar ki, bir de bakmış ki aşık olmuş...
Körkütük aşık...
Sebepsiz yere...
Bağlanmış...
Öylesine bağlanmış ki...
Gözleri kör olmuş...
Tüm işi gücü o olmuş...
Sanki dünyada sadece o var gibi...
Gözleri başka bir şeyi görmemiş...
Birine bağlanmak;
Korkutsa da, korkutmasa da...
İnsanın elinde olmuyor bazen...
Evet, korkutur. Çünkü ne kadar çok sevse de herkesin gitmek için bir sebebi vardır. Gidenler daima acı çektirir..
Bağlanmaktan korkmam. Bağlanmadan ne aşk olur, ne de meşk.
Herkes korkuyorm falan demiste. Ozellikle bayanlar. Eee baglanmadan ait olmadan nasil aşkı ask gibi taşıyacağız. Ileriye taşımak için aski gerek evlilik gerek aile icin baglanmak gerekli. Evet ayriliklar acılar olcak ama guvemmeden hayata tutuncak bir dal olmadan yasanmiyor.
Bağlanma korkum yok, olmadı da.
Yanlış birine bağlanmaktan tedirgin olurum sadece. Sonrasında yaşanacak olan hayal kırıklığı insanı fazlasıyla yıpratabiliyor çünkü.
Korku demeyelim ama ben özgürlüğüme düşkün bir insanım.. Yani baskıya gelemem ksiitlayan ne varsa , bağlılık farketmeksizin vazgeçerim.. Mutlu olmadigim için, mutlu da etmem doğal olarak 🤔
Hiç korkamadım.
Acıyı yaşadım. Buda beni büyütüp tecrübe sahibi etti ve adımlarımı daha temkinli atar oldum.
Pek değil aslında bir süre sonra hissizlesiyorsun ve herşeyin bir döngü olduğunun farkına variyorsun. Bazı şeyler o kadar da acitmiyor
Açıkçası sevmeyi ve aşık olmayı ne kadar çok istesem de bir o kadar da korkuyorum. Bağlanmak ve sonrasında üzülmek beni korkutuyor.
Gençken hayır şu an evet kimse için hayat yaşayamam kimsenin derdini cekevek nazını cekevek halim yok.
Korkutmaz korkarsan kaybedersin, bırak o korksun o kaybetmek istemesin o telaşlansın...
Korkarsan kaybedersin...
bağlanmaktan korkmam çünkü o bağda ki düğümü kendim atarım daha sonra tek bir soğuyacağım şey yapması kafi gene kendi elimde o bağı keserim
Demirden korksak trene binmezdik bro ajskdkfkfkflflgl
Kimler gelmiş kimler 😀
@İstanbul_bey kürkçü dükkanı uğramadan edemiyoruz da ben seni çıkaramadım :)))
Sen yanlış gelmişsin burası kurtlar sofrası 😀
Karşılıklıysa ve güven duygusu oluşmuşsa korkmam
Bağlanmasına bağlanakta bize bağlanacak birisi var mı ki acaba herkes üç kağıtçı olmus
Bağlanmaktan değil Sadece aynı seyleri bir daha yaşamaktan korkarım
Birine bağlanmak beni çok korkutur. Tanrı'dan tek dileğim, beni aşık olduğum gün öldürsün.
Neden korkutsun.
Sevgime değer biri olduktan sonra
hic kimseyi hayatımın en merkezine koymam onun için korkutmaz
Birine bağlanmak beni korkutmaz ama yanlış birine bağlanmak çok korkutur.
Birine bağlanmak değil, bağlandığım kişiyi kaybetmek korkutuyor. . .
Bağlanamamak korkutur. Sevipte bağlanamamak uzaktan bakmak çok kötü bir şey olsa gerek.
Birine bağlanmak onunla bir şeyleri paylaşmak güzeldir doğru kişiyse eğer
Korkutur inan bağlanmak istemiyorum. Erkin babanın dediği gibi ''ben düştüm aşk ateşine sende düşme yanarsın'' ben yanmak istemiyorum arkadaş ölmeden mezara girmek istemiyorum
Evet elbette korkutur
Korkmam her duyguyu hakkını vererek yaşamak lazım. Bağlanmak sorun değil yeter ki bağımlı olmayalım
Arkadaşlar ana babanız dışında kimsenin s2nde değilsiniz. Kimseye köpek gibi bağlanmayın.. Gerçekten korkunç bir şey..
Güvenilecek biri oldumu insanın karşısında neden korkulsun ki önemli olan doğru ve güvenilir kişiye bağlanmak
Saygılı hoş sohbeti olan birine insan bağlanmaktan korkarmi onu herseyden çok sever
Her zaman , bağlı değil özgürleşerek yaşamak iyidir.
korkmam ama bilirim ki sevgi hep karşılıksız kalır
Korkmam çünkü baglayamaz ben istersem bağlanırım
Bağlanmaktan korkmam, ayrılık kısmı korkutur beni.
Evet maalesef korkuyorum.
Evet korkuyorum 😨
Bağlanmaktır aşk ❤
yok korkmam kesinlikle
Hayır korkutmaz vazgeçmeyecekse
Dm atamak istesem
Korkacak yaşı geçtik.
karsılıklı ıse korkutmaz
Korkmam hayır
Evet korkutuyor.
Yanacağını bilerek ateşe uçan kelebekler gibiyim😁
Doğru insanı bulursam kördüğüm bile olurum