İyi akşamlar!!!
Birine bağlandığınızı ya da iyice alıştığınızı hissetmek sizi korkutur mu...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Güncellemeler:
İyi akşamlar!!!
Birine bağlandığınızı ya da iyice alıştığınızı hissetmek sizi korkutur mu...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3837Evet, kendimi durdurma gereksinimi duyuyorum çünkü her an her şeyin olabileceğini gördüm ve bu ihtimal hep aklımın bir köşesinde oluyor artık ister istemez. O yüzden çok kaptırmamaya çalışıyorum, zamana yaya yaya...
Bu karşımda ki kişiyede bağlı tabi...
Hayır korkutmaz. Zaten insanın elinde olan bir şey değil ki bu. Bazen farkedemiyorsun bile.. Çoktan alışmış oluyorsun. Bazen korkmakta fayda etmiyor.
Evet, korkutur. Çünkü ne kadar çok sevse de herkesin gitmek için bir sebebi vardır. Gidenler daima acı çektirir..
Korkmuyorum.. Korktuğum şey, o insana yakışan şeyin aslında k*hpelik olduğunu, benim de bundan habersiz olarak tutulmam..
Yoksa birini sevip ona kendimi adamak korkulacak şey değil.. Buna değsin yeterki..
Bağlanmaktan korkmam. Bağlanmadan ne aşk olur, ne de meşk.
Evet elbette korkutur
Korkutmaz
Korkutmaz ama bile bile de kuyuya atlamak oluyor. Çünkü bir gün gidiyorlar nasıl olsa. O yüzden uzak durmak iyi geliyor. Güvenim kalmadı artık kimseye bu konuda. Yolun yarısı hayatımda bunu öğrendim. Çapkın olsan daha iyi olurdu diyen arkadaşlarım bile oldu ama ben çapkın olmadım işte. Sevgiyi harcattilar o kadar.
Detaydaki görsel her şeyi anlatmış aslında...
İnsan hiç aşka inanmazken, ben aşık olmam derken...
birden karşısına öyle birisi çıkar ki, bir de bakmış ki aşık olmuş...
Körkütük aşık...
Sebepsiz yere...
Bağlanmış...
Öylesine bağlanmış ki...
Gözleri kör olmuş...
Tüm işi gücü o olmuş...
Sanki dünyada sadece o var gibi...
Gözleri başka bir şeyi görmemiş...
Birine bağlanmak;
Korkutsa da, korkutmasa da...
İnsanın elinde olmuyor bazen...
Kızlar Bir Adım Öne hic kimseyi hayatımın en merkezine koymam onun için korkutmaz
Bağlanma korkum yok, olmadı da.
Yanlış birine bağlanmaktan tedirgin olurum sadece. Sonrasında yaşanacak olan hayal kırıklığı insanı fazlasıyla yıpratabiliyor çünkü.
Korku demeyelim ama ben özgürlüğüme düşkün bir insanım.. Yani baskıya gelemem ksiitlayan ne varsa , bağlılık farketmeksizin vazgeçerim.. Mutlu olmadigim için, mutlu da etmem doğal olarak 🤔
Hiç korkamadım.
Acıyı yaşadım. Buda beni büyütüp tecrübe sahibi etti ve adımlarımı daha temkinli atar oldum.
Pek değil aslında bir süre sonra hissizlesiyorsun ve herşeyin bir döngü olduğunun farkına variyorsun. Bazı şeyler o kadar da acitmiyor
Açıkçası sevmeyi ve aşık olmayı ne kadar çok istesem de bir o kadar da korkuyorum. Bağlanmak ve sonrasında üzülmek beni korkutuyor.
Korkutmaz korkarsan kaybedersin, bırak o korksun o kaybetmek istemesin o telaşlansın...
Korkarsan kaybedersin...
bağlanmaktan korkmam çünkü o bağda ki düğümü kendim atarım daha sonra tek bir soğuyacağım şey yapması kafi gene kendi elimde o bağı keserim
Karşılıklıysa ve güven duygusu oluşmuşsa korkmam
Bağlanmasına bağlanakta bize bağlanacak birisi var mı ki acaba herkes üç kağıtçı olmus
Bağlanmaktan değil Sadece aynı seyleri bir daha yaşamaktan korkarım