İlk buluşma benim için iyiydi ama ikinci buluşmayı teklif ettiğimde düşüneceğini ve duruma göre haberleşiriz dedi. Ne istiyor benden?

Merhaba, sizi basit biri görmüş veya kendine uygun bulmamış olabilir yani yoksa ne kadar işi olursa olsun, siz ikinci buluşmayı teklif ettiği zaman kabul ederdi yani ben böyle düşünüyorum. Yani ne istediğini açıkçası kendi de bilmiyor gibi geldi bana. Ben olsam uzak dururdum böyle bir insandan. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Fazla yüz vermişsin bacım. O da kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış. İnsan nezaketen kabul ederdi. Düşüneceğim demek nedir? Şahsen ben bir erkek olsaydım karşımda duyguları olan bir kadını asla geri çevirmezdim. Hayır yani sana karşı hisleri de varmış. Nedir bu dengesizlik anlam veremedim. Yerinde olsam görmezden gelirdim.
Merhaba..
Senin buluşma teklifi yapman neden
çok istekli görünce seni düşünmek istemiş bu işte bir terslik var diye sanırım
Kendisi bir teklifte bulunana kadar sen öyle bir teklifte bulunma birazda umursamaz ol
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sen niye ona buluşma teklif ediyorsun ki erkek avcıdır erkekten ne kadar kaçarsan ne kadar kaçmaya hazır görünürsen o kadar koşar. Seni kaybettiğini hissettir ilgisiz davran
Kendine bu iyiliği yaparsan çok mutlu olursun. Umarım her şey gönlünce olur tatlı melek 😇
Dusunegim buluşmayı kabul edip etmeme anlaminda mi dedi?
İlgi gösterirse yüz ver işte sen de
Papatya bul seviyor sevmiyor yap sende. 😃
Ilk bulusma içerigi neydi
Çantada keklik görüyor askım
Istemiyor
Sirani bekle tatlim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş