Hoşlandığım bir erkek var, 1-2hafta önce buluşma teklif ettim, kabul etti, geçen müsait olunca yaz buluşalım dedim, yazmadı, daha sonra yazdı ve unutdum , ne zaman müsaitsen buluşalım dedi. Yarın buluşacaktık ama benim hiç param olmadığı için buluşmayı erteledim. Ne düşünür sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Açıklama yap bence, kırılmış olabilir. Paran yoksa 'yok.' de, dürüst ol.
Öyle dersem, önemli değil gel der ama ben daha ilk buluşmadan para harcasın istemiyorum bir de ben davet etmişim. Bu sıralar biraz işlerim var dedim o da ne zaman istersen buluşalım dedi
'Gel.', dese gidecek misin sen de kızım? Biraz set koy araya.
dalga geçtiğini yani empati kurarak cevap veriyorum dürüstçe sebebini söylemediyse ben dalga geçiyor der bir daha buluşmazdım
Ama bir kez, hiç yazmadan beni kendisi ekti zaten. Ben yazıp haber verdim en azından
he önce kendi ektiyse sızlanmaya hakkı yok ama belki o ektiği için senin de onu ektiğini düşünmüş olabilir
Ben de o şekilde düşünürdüm ama açıklama yaptım en azından , umarım düşünmez
senin tutarsız oldugunu düşünür... genelde cogunuz böyle aptalsınız
Anlat yüzüstü bırakmış olma.
buluşma nerede olacaktı
parkta, ordan da kafeye gidecektik
Belki o fazlasını beklemiştir olabilirmi
nasıl yani
Ne bileyim fazla yakınlaşacağınız bir ortam beklentisi falan olabilirmi
hayır, yok
belkide sana öyle gelmiştir vardır ya da arkadaşın biraz maddi sıkıntısı olabilir dediğin gibi ise
parkta buluşunca maddi sıkıntı mı oluyor? Ilk buluşma nerede olur ki başka
ve sonra kafe dedin ya ve bence ilk buluşma aslında en özel buluşma olmalıdır sana verdiği değer sana hazırlayacağı mükemmel bir yerde olamazmıydı ne bileyim kocaman bir masa masada çikolata pasta kola yerde gül yaprakları perdeler kapalı ama her yer mum ışığı şahane bir yer olmazmıydı ve senin için zevklerini bilerek hazırlanmış müzik ve filmler
insan sevince güzel derler ya işte o manada
ben çok değişik hayatlarda yaşamlarda bulundum sana bir nasihat mı dersin öneri mi dersin bişi demek istedim
hayatında her ne olursa olsun kim olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın anla basit şeyler olmasın. Herşeyin en mükemmeline kendini layık gör yaşa yaşattır derim yoksa basit olanlar sadece ya seni üzer ya da kayda bile değmeyecek izler bırakır
Bir ilişkimiz yok, arkadaş olarak buluşacağız, sadece sohbet amaçlı. Ilk buluşmada zaten bir ilişki olmaz o yüzden bunlar fazla abartı bence. Sevgili olunursa doğum günü ya da bir özel günde böyle şeyler. ola bilir belki ama ilk buluşma için fazla bence
Ben ilişki için demedim ki ve müzik film dedim ilk buluşmanın önemini vurguladım sadece
Paranın olmadığını düşünür
Kızmıştır
Neden öyle dedin
Param olmadığı için
Parayla ne alaka telif etmişsin oda kabul etmiş
Şu an buluşacak param yok işte , sorun o
Belki o öder sorun yapma bence
Ben davet ettiğim için , onun ödemesini istemiyorum