Benim sorum basit aslında. Adam bana çok gğzel ve saygılı bir gece yaşattı. Bende buna karşılık vermek isterim o da güzel organize edilen bir gece. Güzel restoran vs
Hani bu yaşınızda öyle kendisi yapsın yapsın diye bir şey yok diye düşündüm
Ne o da olur? Benim sorum basit aslında. Adam bana çok gğzel ve saygılı bir gece yaşattı. Bende buna karşılık vermek isterim o da güzel organize edilen bir gece. Güzel restoran vs
Bir tanesi direk seks? Yazmış bunlar bir de namuslu geçinir. Hayır insan gibi soru soruyoruz cevap verin geçin illa konuyu bel altına çekecekler. Bu arada ben sadece kategoriden dolayı sordum amacım sapıklık falan değil
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir adamla ilkbuluştuğumuzda beni güzel bir yere götürdü, şimdi 2. date için konuştuğumuzda bende ona bu sefer ben seni götüreyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur neden olmasın hoşuna bile gider belki hıyar bir herif değilse
Çok asil bir davranış.
Diyebilirsin ama cok israr etme.
Yok zaten dedğimde ertelerse va görmezden gelirse bitti gitti
Ki direk demeyeceğim.. sohbet ederken
Hayır erken senin söylemen için
her şey kendisi üstlendi, yaşımız da var 30-37.. konuşurken ben dersem erken mi olur yine o mu götürmesi gerekiyor?
Evet aynen öyle önce onu tartmalısın
Benim sorum basit aslında. Adam bana çok gğzel ve saygılı bir gece yaşattı. Bende buna karşılık vermek isterim o da güzel organize edilen bir gece. Güzel restoran vs
Hani bu yaşınızda öyle kendisi yapsın yapsın diye bir şey yok diye düşündüm
İllaki seninde jest zamanın gelir ama bu şimdi değil
Ne için
Normal bir gece sohbet yeme içme güzel bir teşekkür anlamında
Seks?
Cinselik amaçlı değil, bir şey yaşanmadı, kategoriyi yalnış basmışım. :)
Aramızda bir şey yok sadece sohbet
yaşlar 30-37
1 date vardı o da yeni.
O da olur ya
Ne o da olur? Benim sorum basit aslında. Adam bana çok gğzel ve saygılı bir gece yaşattı. Bende buna karşılık vermek isterim o da güzel organize edilen bir gece. Güzel restoran vs
E yap o zaman
E sordum hani yakışı kalır mı illa yine kendisi mi söylemeli yoksa sohbet ederken konu açarsam güzel olur mu
Bence konu aç
Tamam denerim
Cinsellik için mi
Cinseliği nerden çıkardın niye hep o aklınıza geliyor? Normal bir gece ya sohbet yeme içme
Ulan açtığın kategoriye bak önce
Ay allahım yalnış basmışım ya da kendiliğinden olmuş değiştirmemişim.. cinselik değil.
Abazanın biri de hemen görüşümü beğenmiş her yerden çıkıyorlar maşallah
evet bende o yğzden dedim neden hemen o aklınıza geliyor çğnkü sapıklarla dolu ya herkes atlıyor
Cinsellik kategorisinde açtığınız için sordum zaten. Çünkü konunun cinsellikle ilgisi yok gibi
Evet ben sizi anladım şimdi kusura bakmayin da dedğiniz gibi hemen saplıyorlar cinselik dedin mi kalp geliyor 🤣
Evet maalesef ve çok sinir bozucular 🤣
Bir tanesi direk seks? Yazmış bunlar bir de namuslu geçinir. Hayır insan gibi soru soruyoruz cevap verin geçin illa konuyu bel altına çekecekler. Bu arada ben sadece kategoriden dolayı sordum amacım sapıklık falan değil
Anladım ben seni sonra guncelledim.. ama evet direk seka demiş ben yeme içme sohbet diyorum o seks diyor
Sen de kusura bakma ulan dediğim için
Olur neden olmasin
nasıl istersen