Erkeklere güven olmıcağını bir kere daha anladım ve artık hiçbiri naz vs çekmiyor
3. buluşma için ben mi teklif ediyim yoksa yine o mu teklif etsin?
Erkeklere güven olmıcağını bir kere daha anladım ve artık hiçbiri naz vs çekmiyor
arkadasım eleman asık degıl anlasılan sana. ben onun yerınde olsaydım senınle konusmak ıcın sabırsızlanırdım gormek bulusmak ısterdım bu teklıflerı ben yapardım. tabıkıde buna karsılıkta beklerdım senınde gormek ıstemen konusmak ıstemen karsı tarafında hosuna gıdecektır. sana asık olan kısı senı gormek ıcın o zamanı iple çekmeli.. artık ınsanlar doymus ya bayanlarımız gercekten cok hos cok guzeller erkekler daha da bakımlı. o bu su derken aslında askı yasamıyoruz kı cınsellıkten ıbaret olmusuz farkında degılız.
Evet sadece hoşlandığını söylemişti aşık değil zaten 2 haftada nasıl aşık olabilirsin ki zaten birini?
Ben konuşuyordum ama birkaç konu hakkında tartıştık ben ona trip attım o bana derken aramıza soğuma oldu ve bu sıradada boş durmadı karşı taraf :)
Aynen artık kimse kimsenin nazını çekemiyor e piyasada kız çok kucağına atlıcak o da haklı
kimse kimseyi ilgilendırmıyor ama. kafa dengını bulacagın anlayıslı ön yargılı olmamak lazım. bıde su varkı oncelık hep gorecelı olmustur. boyle bı ınsan yok deme var emın ol var yanı kız erkek farketmez yeterkı sen ıyı dusun, yasıyoruz sonucta olumsuz dusuncelerle yasamının ne onemı olabılır?
Artık önyargılıyım yaşadıklarımdan sonra gerçekten..
Olumsuzda düşünmüycem artık hiç bir şey düşünmeyeceğim flört olaylaryla ilgili istemiyorum kimseyi hayatımda
bu dusuncelerın yasadıgın olaylardan ıbarettır. zamanla tekrar degısecektır. evet kendıne bıraz zaman ayırabılırsın okullunla, ısınle, arkaslarınla ailenle vakıt harcayabılırsın. k. bakma akıl vermıs gıbı oluyorum ama tanımadıgın bırısınden tavsıyeler iişte benımkıde :) aşk guzel bır duygudur acısıda guzeldır bunu kendınden mahrum etme..
Teşekkür ederim tavsiyelerin için :) Ama inan acısı güzel falan değil zaten aşk acısı da çekmiyorum ama erkeklerin bu maymun ihtaşlarından tiksindim artık. Çekingen utangaç olduğum için her defasında kaybediyorum
aşk acısının guzel yanı aşık oldugunun kanıtıdır. ya bu hayatın ıcerısınde olan seyler zamana bırak herseyı olacagına varır hersey. karsına ıyı ınsanlar cıksın guzel seyler paylas. bak bu dunyaya bır kez gelmıssın dolu dolu gıt gıtcegın zaman. o kadar ılgınc o kadar derın ve dusunduren guzellıkler var kı anlatamam bunları yasa. nerden geldım buraya bılmıyorumm :D:D
Aşık falan değilim olmucam da aslında kendime kızıyoroum şu an olan biten bu aman neyse ne :D
aynen güzellikleri görelim tadını çıkartalım yeter :D
Napıyım ama daha fazla düşünmek istemedim bu konuyu :D Ona kızgınlığım geçti kendime olan geçmiyo :d Ama mutluyum ya gerçekende
takip ettim :)
aa tesekkurederım :) gızlı bısey her zaman bır merak konusudur bılıyorsundur degıl mı? :) senın sıcak bır samımıyetınin olduguna ınanıyorum senden telefon, sosyal aglar adresleri vs. vs hıc bır sey ısteme talıbınde bulunmam ama senın adını bılmıyorum :D sana hıtap edebılmem ıcın ismini öğrenebilirmiyim? :)
bende bulunmam çünkkü burayı o amaçlı kullanmıyorum :) İsmim Selin
bende memnun oldum :)
Peki Halim öğrendim adını da tekrar m. o bnde :)
allahın hakkı 3 tur bırak 3. cuyude o teklıf etsin :D
Bekle diyosun yani..
e tabiki kız dediğin kendini ağırdan satar :D
Diğer yorum yapan erkeklere göre en farklı görüş senin :)
ben her gördüğün erkege benzemem vede bunu cok soylerım zaten :)
2 dk da ne övündün be :D
:) övünmeyi sevmem tarzım değil gerçekleri söylerim sadece :)
peki :D
((:
teşekkür ederim :)
rica ederim :)
Bunda utanılacak uzatılacak bişi yok. Dışarı çıktığında rahat bir şekilde, hadi işin yoksa gelsene yanıma, bir çay içeriz de. Ya da yarın boşum hadi bana işin olmayacaksa eşlik et yaz.
O anda diyemem anca hazırlanıyorum güzel olmam lazım :D Ama yarın işin yoksa diyebilirim belki onu.
Ama o buluşalım dese daha iyi olmaz mı?
Kasma bu kadar.
valla her hafta sonu görüşmemizi ben ayarlardım ayarlarım çünkü önemli olan benim uygun olup olmayacağım.
Ama senin sevgilindi sanırım?
evet bebişim :D ilk görüşmede aşık olmuştuk ama finish:D
Ilk goruste ask demek ay nasil ozendim ya :) hadi ya hayirlisi buymus belki de
hayır mı şermi bilmem ama bitti yani :D
Cevap
21Cevap
Erkek isterse 3. yede teklif.. eder büyük ihtimalle parası yoktur üstüne gidip iyice kaçırırsın rahat bırak öz güvenini kırma...
birde hatunlar kendilerini hesabı ödeyen erkeğin yerine koyun, mesela bir buluşmada neler yiyiyor ve içiyorsunuz tüm bunların bedeli tutarı toplamda tek bir buluşmada erkeğin cebinden çıkan ücret ne kadardır hiç düşündünüzmü..
benim eski çıktığım her allahın akşamı buluşalım diye ısrar ediyordu bir gün bir baktım aldığım maasşın tamamını bir haftada tüketmişim, bir buluşmada en az 3 farklı mekana gidiyorduk her gidilen yerde birşeyler yenip içilirse 7 tl kahve desek pizza, pasta ya da farklı bir şey yeseniz tek bir mekandan 40 50 tl ye çıkılır... konu para olabilir bide böyle düşün bence.
Para sıkıntısı olan biri değil ya parası bol yani.
Hem bizim 3 kafe değiştirecek vaktimiz olmadı 1 kafeye gidiyoruz bişey içiyoruz sadece pahalı bişeyde içmicem zaten bu sefer ben ödücemm
Her şey karşılıklı demeyi biliyorsunuz. Niye böyle olunca çekiniyorsunuz acaba.
Çocuk sürekli kendi istiyor. Senin buluşmak istemediğini düşünüyordur.
İnşallah başkasına kaptırırsın :D
İllk buluşmayı sayma :) Onu tabiki de erkeğin demesi gerekiyo :)
İstemesem konusmam ki onunla
Senin için fark etmez ama sen teklif edersen karşındaki çocuğa ve içinde bulunduğunuz duruma olumlu yansıyacaktır. Flörtten daha ciddi seviyeye daha rahat geçebilirsiniz böylece
Hımm o açıdan hiç düşünmemiştim bak.. Çocuğa hakkında olumlu düşündüğüme dair bir belirti mi olur diyosun yani?
Tabi ki de
Anladım.. O demezse dicem bakalım
bol şans
saoll :)
Aaaa şunun yaptıgına bakk eee niye umut veriyor sana pislik
Bende bilmiyorum canım birde baktıgına o kadar düzgün duruyordu ki.. Ama haklı o da pıyasada kucagına atlıcak onu ugrastırmadan elde etçeği kızlar çok.. Benle vakit kaybetmek istemedi belli ki..
Direkt buluşalım deme lafı oraya getir ona teklifi bırak.
Nasıl yapabilirim bunu?
Sinema işi olmaz ama canım ya sevgili olsak evet güzel fikir ama şu an uygun değil diye düşünüyorum
Anladım onu başka örnek var mı :)
Tamam canım teşekkür ederim dikkate alıcam
bokunu çıkardınız iyice kızlar, iki defa teklifte bulunmuş hep omu teklif etsin birazda sen teklifte bulunda kıymeti olduğunu bilsin.
3. yüde teklif etsin nolur yani.. Bı kız olarak buluşalım demek bana garip geliyo ki çekingen ve utangaç birisiyim
ya bırak bu ayakları ben olsam etmezdim.
Hoşlansan bile etmezdin yani..
Sonuçta, artık ilk buluşma değil sende teklif edebilirsin..
Ama sevgili değiliz henüz :(
Benim utangaç olduğumu biliyor. Bakıcam artık eğer demezse bişeyler bulurum ya da kendi bilir
Bekliycem mecburen saol canım
erkekten beklerim ben hep çünkü bir kere buluşma konusunu açıyorum olmuyor o zaman o ayarlasın diye bırakıyorum
Valla ilk iki adımı ben attıysam üçüncüsünü hatundan beklerim hoşlanıyorsan sende belli et. sesi çıkmazsa istemiyor diye düşünürüm.
Zaten güncellemeyi oku iyi ki de teklif etmemişim:)
etmen lazımdı işte :)
o yüzden değill
Umut verip bagladıysan
sonunu getirmelisin.
sen bahane uydurup çagır.
insanın duyguları ile oynama.
eğer istemiyorsanda yavaş yavaş uzaklaş.
Ne yazdın 2 dk ya pes :D
Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz sadece benden hoşlandıgını söyledi. Duygularımla oynadıgım falan da yok ayrıca :)
Adam iki kere davet etmiş... O da sendne bekliyordur artık... Gönlü varsa çağırır diye düşünüyordur... Sen davet etmelisin
Diyosun.. Nasıl dicem hiç bilmiyorum ki ya ben yine o desin istiyorum
Yarın akşam üstü naapıyorsun falan diyecksin... Sonra da çay kahve bişiler içelimmi diyeceksin.. bu kadar basit...
Ben ben? Konu ben olunca hiç o kadar basit olmuyo malesef :( O teklif etse ne güzel olur..
Naz çekeriz, son güncellemene istinaden yazıyorum bunu. Ama çok naz da aşık usandırır. Erkekleri genelleme.
Severseniz sadece heralde? Fazla da yapmadım aslında işte piyasada kız çok kucağına atlıcak benle vakit kaybetmek istemedi arkadaş
En mantıklısı :)
Kaç yaşındasın kızım sen? Madem utangaçsın buluşmaya çağramıyorsun nasıl flört ediyosun? nasıl sevgili oluyosun? Sevgili olunca çekingen olmuyosunda iş çağırmaya gelince mi çekingen oluyosun. Saçma.
22 yaşındayım. Zaten çok sevgilim de olmadı sadece 2 tane. Onlarda da hep karşı taraf çaba gösterdi tabi doğru değil. Ama herkes bir değil sende bunu anla
Benimde aynı. Ben sana illa sen çağır demiyorum canım. Ama dediklerin çelişkili. Bir dediğinle diğer dediğinin arasında bir bağlantı yok.
Çelişkili falan değil. Flört ediyoruz derken konusuyoruz buluşuyoruz bu yani. Daha sevgili de değiliz. Ne yani utangaç insanların sevgilisi olamaz mı
Buluşmaya çekinen bir insanın sevgilisi olamaz
Buluşmaya değil buluşmayı teklif etmeye çekiniyorum. Sevgilim olsa yine bir derece
sen ediceksin tabi, cocuk sevgisini belli etmiş, eğer sen karşlık vermezsen soğuyacaktır senden.
2 buluşma oldu tam sevgisini belli etti denemez henüz..
sende istediğini belli etki çoçuk arada kalmasın
Ederim..
Siz kızlar hep bu yüzden kaybediyorsunuz. Artık bir zahmet sen teklif et
Çekingen ve utangaç oldugumuz için mi?
O teklif etse iyiydi ya..
Hayır alakası yok egonuz. Herşeyi erkekten beklersiniz önce erkek yapsın. Gururunuz var kız teklif eder mi yaa diye.
Erkekler sonra iyice simariyor ama kiza fazla deger vermiyor oyle olunca
Sizde böyle kendinizi ilah zannediyorsunuz. Taptırıyorsunuz kendinize
Haşa tovbe tovbe daha neler. Hic ilgisi yok. Ben sevgili olmadan benimle ilgilensin isterim her seyi karsidan beklerim evet. Cunku guvenimi kazanmali zaten sevgili olduktan sonra ilgi sevgi sadakat hepsini fazlasiyla veririm
Orta yolu bulamayız. Sen bildiğini oku bende
Evet yine de saol
Rica ederim
bence sen teklif etmelisin artık 2 kere etmiş çocuk :)
3. yüde o etse nolur sanki ya :) İş başa düştü yani.
. kaparsa zaten burdan anlarız ki gözü dşardaymış :) Artık zaten kaderde varsa olur ya
Aşk yokmuş baksana birini buldu hemen..
Onunla bir alakası yok bahane arıyormuş
yoo iyiki etmemişim diyorum öyle kişiksiz bir insana :D
Bırak utanacak ne var ediver herşeyi devletten bekleme
Benim de yapim boyle malesef ki. s
O demezse derim artik. Dogru olum yok
Cok mu onemli kimin teklif ettigi
Evet o teklif etse daha mutlu olucam hem ben sevgilim olsa bile çok zor diyen biriyim :(
Peki sen? Böyle bir durumda napardın? Genelde sen mi tekif ediyosun karşı taraf mı?
Sinema işi olmaz ya ama bu örnekten cıkarak bişeyler bulabilirm sanırım :s
Anladım teşekkürler
hazır börek var, börek yenmi?
Yerizz
Yaa sen ne diyosun şimdi teklif et mi diyosun (:
Ben emin değilim ya :D
Olmadı iyiki de etmemeişim :(
istemiyorum artık :D
Yok öyle biri sadece filmlerde :))
o teklif etsin
aynen
Artık senin teklif etmen gerekiyor.
Güncellemeyi okumadın sanırım :)
Hissediyorum başka konuştuğu biri var ve kalıbımı basarım :) Zaten yazmıyor da
Yok kalsın istemiyorum
Sen konuyu oraya getr o teklif etsin kudrma :)
Kudurma derken?:)
Artık öyle bişey olamaz bitti tamamen :)
konuşmuyoruz güncellemeyi okumadın sanırım
Çevremde kime baksam öyle ya neyse artk hayırlısı buymuş iyiki buluşalım dememişim Allahtan
Üniversite ortamı işte
sadece 3 -5 arkaşaım var
biz de yine ben etmiştim :)
İsterse eder ya en iyisi etmiyim ben :) Sonuç ne oldu pek i
Eden ediyo ya :D
20 gunde fazlaymis ya 1 hafta da 2 kez blustuk bu hfta bulusamicaz bu gidisle. Zaten ben orgunum o 2. Ogretim o yuzden denk gelemiyoruz
Liseye mi gidiyor :)
O yasinda birinin annesinin karismasi biraz degisik geldi sadece ama iyi aile kizidir kesin :)
Ya ne güzel o zaman sende anlayışlısın bu konuda :) Ve ciddi düşünüyosun çok özendim şu an :) Allah tamamına erdirsin çok mutlu olun :)
Saol :)
sevyosan et
hoşlanıyorum sadece
Sennnn
Sen der miydin peki benim yerimde olsaydin?
Kesinlikle
Anladim tamam canim
Ben cekiniyorum iste
O etsin
Sence neden?
O teklif etsin
Bekle diyosun yani
Sen teklif et.
Sen teklif et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar