İlk birkaç gün düzenli olarak İncir Reçeli'ni açıp 1:32:31'ci saniyedeki sahneye gelince elimde gözyaşlarımı silmek için tuttuğum tişörtü yüzüme bastıra bastıra ağlarım 😄 Bu ayrılık ritüelini 1 hafta yapar sonra da silkelenir, aynada kendimle bir güzel kavga eder, normale dönerim. Uzun zamandır yapmıyorum bunu. Aman aman. Hissizlik gibisi yok şu an.
Birkaç ay önce bir şekilde erkek arkadaşımın başka kızlarla konuştuğunu öğrendim. Bunu söyleyince yalanlar sıralamaya başladı. Ve direkt ayrıldım. Böyle biri için ağlayamazdım. Ağlamadım da zaten. Çok kolay oldu. Hatta öyle ki bir şeylerin farkına varmamı sağladı bu olay. O zamandan beri bakış açım çok farklı, karakter olarak da çok değiştim. Bu olayda ağlamadım, şu saatten sonra da herhangi bir ayrılıkta o kişiden kurtulduğum için mutluluktan ağlarım en fazla. 🥰
Önce bir o sinirle dolu dizgin beddua ediyorum. Sonra birkaç gün iştahım kesilir. Sonra da ben buna mi bakmışım ya pisss at hırsızı diye çikolata yiyorum birazcik 😂 sonra geçiyor ama biriyle düzenli sohbet etmem lazım 😑 aklıma gelirse her an her şey olabilir 😵💫
Eğer haklıysam ya da çok yıprandığım için ben böyle bir adım atıyorsam beni zorlamaz. Ama ortada hiçbir şey yokken bir ayrılık oluyorsa ve kötü bitiyorsa zorlamaz ama üzer.
Uzun süreli ve gerçekten karşılıklı sevginin olduğu bir ilişkiyse 1-2 hafta sürer. Onun dışında Aylık vs. İlişkilerde 1-2 gün maks.. Eski halim olsa, uzun ilişkimin bitmesine 4 ay üzülürdüm. Öyle diyim. 😂
İlk gün ağlarım zırlarım sonra değişik bir psikolojiye girerim arkadaşlarımı darlarım 3. gün kendimi gezmeye vurarım sonra bir bakmışım aklıma bile gelmiyor. 🌸
Ya valla bende şükür depresyon falan sorunu yok. Eğer birinden ayrılıyorsam demek onun bana karşı yanlışı olmuş ya da soğumuşum. Onun için hiçte zorlanmam. Hatta 10 saniyede unuturum
Ben duygusalım kolay unutamam :( ve ciddi olduğunu düşünmediğim birisi bu yaştan sonra zaman kaybıdır gençlik yaşayacağım diye kimseyle gönül eğlendirmem
Not: Ayrıldığım bir insanın üzülmeye değer olduğunu düşünmüyorum. Onun için üzülerek kısa bir hayatın güzel günlerini boşa harcamak istemiyorum. Değer olsaydı ayrılmazdım.