* Bir köşede oturup, kararan.
*Evde peçete bırakmayan.
*Okeye dördüncü olan.
*Filmi sessiz izleyen.
*Kılı kıpırdamadan özür bekleyen.
*Beni zahmetten kurtardı diyen...

Sevgilim olmadı ama eski ben ile Şimdi ben anasından gerçekten dağlar kadar fark var bunu hissediyorum örnek verecek olursam eski Ben şu yukarıda gördüğün İkisi de olabiliyorum ama gercekten şu an birinden ayrılsan artık mantığım devrede olduğu için sanmıyorum ki Yukarıdaki hiçbiri olacağımı oğlum Çünkü artık mantığın Benim deme de beni seven sever senin yanında olur sevmeyen bırakıp gider bunu kabul ederim
Ya abi ben çok karışığım ya. 😂😂😂
Sana şöyle anlatayım: Önce kılı kıpırdamadan özür bekleyenlerden oluyorum. Sonda baktım bu olmadı, tabiiki de kim olduğunu bilmemek şartıyla ayrılık günü KS'de çenesi düşenlerden oluyorum. Ardından da beni zahmetten kurtardı diyip kendi ilgi alanlarıma odaklanıyorum, bu yüzden bu ilgi alanlarına odaklanmayı da okeye dördüncü olan sayabiliriz herhalde. 😂
Gayet dürüst bir şekilde ayrılık sonrası genel işleyişimi anlattığımı düşünüyorum. Teşekkürler. 🙏
Bıraktığı etkiye göre değişir. Genelde işe sarıyorum.
Teşekkürler
Recalar
Sevdiğimden ayrıldıysam ağlarım çok fena tabi aile evinde yumruk ısıra ısıra malum ses çıkmaması lazım, sevmediğimden ayrıldıysam yani ister istemez burukluk olur ama iki gün sonra aynı olurum.
Cevap
12Cevap
Ben sabah işe giden tarafım. Her uzun ilişkimin bitişince çalışıyormuşum yeni farkettim. Benim ne üzülmeye ne sevinmeye fırsatım olmamış.
Yaşasın özgürlük neden yok acaba bu kategoriler içinde🙄
Profildeki kadın gibi olabilirim soğuk suratlı ama dimdik ve her zamankinden daha kokoş🤔
Sen eklersin diye yok.😕
Ah, işim olmayan kategoriye gelmiştim az önce.
😅🍓
O benden ayrıldıysa tek damla gözyaşı dökmem, beni bırakabilecek kadar akılsız insanla nasıl oldum diye düşünürüm çünkü benim gibisi bu dünyada bir tane var, onu küçükken üc kere hava atmış, iki kere tutmuş olmaları lazım 😂
İnsan ilişkilerinde çok dikkatliyimdir. Kimseyi kırmamaya, üzmemeye, haksızlık yapmamaya çok dikkat ederim. Eğer ayrılık olmuşsa artık tahammül edemediğim için ben ayrılmışımdır. Kırılmış veya üzülmüşümdür. Bu nedenle özür dilenmesini beklerim.
Yaa bu fotograftaki hangi filmdiki bayadirr ariyorumm
Ateşli aynasızlar
Ayy tesekkur ederim cok severimm bu filmii
Önemli değil.
Dışarıya karşı sanki sorunum yok gibi duruyorum ama içimde fırtınalar kopuyor
En azından kedin var.😕
Kedimi kaybettim malesef
Rahat uyusun.
hem ayrilan ben oluyorum hem de evde peçete bırakmayan ben. öyle de bi salağım
beni zahmetten kurtardi da diyorum. ( zorla bi araya gelmeye calismiyosa tabii)
tam bu yorumu yazdım eski sevgilim yazdı her sabah senin adinla uyaniyorum diye. ne kadar şok ağızlıyim
😂
Çok üzülüyorum, ağlıyorum, canim hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeye odaklanamıyorum, etrafımdaki herkese ters davranıyoruz jsjsjs iste ayrılık sonrası ben🤣
Aşırı sessizleşirim. Ne bir adım atarım ne bir adım beklerim acımı yaşar sonra aşar asla ardıma bakmadan yoluma devam ederim Elba olmak bunu gerektirir.
Ayrılığa, kişiye göre de değişir tabi ama ilk 1-2 gün yataktan çıkmıyorum kimseyle konuşmuyorum üzüntümü yaşıyorum ondan sonra hayatıma bakıyorum
Valla ilk günler geberiyorum zannettim; salonda agla, mutfakta agla, uyurken agla, uyaninca ağla yani ağla ağla ağla. Şu an oyle iyiyim ki ozgurleştim sanki kendisine de soyledim zaten.
Yaşasınn Özgürlükkkk!!😋😋😋
Kesinlikle beni zahmetten kurtardı derim😂 sevgili mevgili boş işler ya kim uğraşacak onlarla valla ben uğraşamam
Sevdiğim birinden ayrıldıysam etrafıma sinirli ve ağlayamadığım için boş boş etrafına bakan biriyimdir ama sevmediğim biriyse üzülmem hiç de umursamam
oynama şıkıdım şıkıdım
Sevgili yapıp ayrılmış gibi yaparken ben. Sjjd
Sabah talihlisi sen çıktın.😂
Ayrılık sonrası en çok seven üzülür en çok hayal kuran ve evet o ben ölüyorum sessizce köşede ağlarım aşk filmleri izlerim ve iştahım azalır :d
Kendini sorgulayan..
1-2 ay sürer.. Sonra dünyanın ne büyük olduğunu anlayıp, yoluna bakan..
Sessiz sakin içinde kıyametler kopsa bile, yüzünde hiçbir şey belli etmeyen..
Ayrılık geldiyse bir şeyler içimde çoktan bitmiştir. Vurdumduymazlık modu on.
Flörtten ötesine gitmediğim için ayrılık da yaşamıyorum. Kafam rahat.
Genelde sakin karşılarım ne ağlarım ne yakar yıkarım. 1 hafta kadar çok neşeli olmam o kadar.
Yani sevgime bağlı, hepsini yapacak potansiyeldeyim
Hayat devam ediyor
Aşk, sevgili acısıyla mı hayatımı mahvederim?
Ben daha çok 2 saat ağlayıp sonra dans etmeye başlıyorum garip bir şekilde shsahhs
Sessiz sakin depresyonumu yaşar sonra normale dönerim.
Beni zahmetten kurtardı deyip bir köşede oturup kararan
Ben ilk zamanlar unutmak için kendimi zorlarım , aradan 7 ay geçsin yavaş yavaş etki netleşir
Bize fark etmez. S. Yalcın. Dünyanın sonu değil ya diyen
Aslında hayvan gibi üzülürüm ama üzülmemii gibü devam ederim
Kılı kıpırdamayan bekleyen benim😂😂
Ayrılık sorayım dedim, üyeler yine gülüyor ya. 😕
Terkedildik diye aglayacak degiliz ya😂😂
Ok bye
Bir kösede oturup kararan ben evet bu ben
Cibinliği de çekicen üstüne...
Evet ama o zaman siyah :)))
İlk basta cok sinirli oluyorum ama sonradan aci cekip yine birlikte olmamizi istiyorum seviyorum cunku
Hiç ayrılık yaşamadım acep nideğn kdjjdjd
Aşk sevmiyorsundur.😕
Valla bravo
Ben daha çok 2 saat ağlayıp sonra dans etmeye başlıyorum garip bir şekilde shsahhs
* Bir köşede oturup, kararan.
*Evde peçete bırakmayan. Oluyorum
Tamamen durum ve kişiye göre değişiyor. Genelleme yapmak yanlış olur
bir köşede oturup kararan ve evde peçete bırakmayan
Beni zahmetteki kurtardı diyen
KS düzeltmiş zahmetten
Ben çok tuaf oluyorum
Bir köşede oturup kararan
Ağlayan üzülün yıkılan taraf oluyore
Köşede bön bön bakinan
Hiç sevgilim olmadı ki bu durumları yaşamadım hiç
Valla giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Kendi içime kapanırım sadece.
Hiç biri sanırım umrumda olmazdı
Kılım kıpırdamadan özür bekleyenim ben 🔫
Bir süre köşede kararım🙄😂
Film ve zahmette kurtarma kısmı ben oluyorum
Ayrılık gunu çenesi düşen.😂😂😂😂
Vay anam vay, menzil içindekine.
😂😂😂😂
Aklı başına gelen, zihni uyanan, gözleri açılan..
Uyuyan
Evde peçete bırakmıyan😶😶🙁
hiç ayrılık yaşanmamış gibi
Hiçbiri 😕
Peçete bırakmayan...
Okeye dördüncü olan
Sessizliğe gömülürüm
ayrılık yaşamadım
Çok üzülen
En son
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?